Spectacole

Cum vrea să fie primit Joe Cocker la Bucureşti?

Artistul va susţine un concert excepţional duminică, la Sala Palatului, aşa că organizatorii au pus la punct ultimele detalii pentru ca şederea acestuia la Bucureşti să fie cât mai confortabilă.


O limuzină de lux, bucătar propriu, hotel de cinci stele şi vinuri franţuzeşti. Acestea sunt doar câteva dintre cerinţele celebrului cântăreţ Joe Cocker care va concerta la Bucureşti peste trei zile.

Deşi a mai vizitat România, Joe este nerăbdător să ajungă din nou în Capitală. Acesta va veni la Bucureşti cu un avion privat şi va fi cazat la un hotel de cinci stele. Va fi însoţit în permanenţă de doi bodyguarzi şi se va deplasa cu o limuzină de lux. Va avea propriul bucătar, iar la sală, una dintre încăperi va fi transformată în bucătărie.

În culise, Cocker îşi doreşte să aibă multe plante, canapele confortabile şi oglinzi. Artistul a anunţat că doreşte să bea suc natural de merişoare fără conservanţi şi coloranţi, apa Evian, Gatorade şi Cola Zero. Artistul va mai avea la dispoziţie şi un cos cu batoane de ciocolată, fructe proaspete netăiate (artistul a avut grijă să menţioneze că trebuie să aibă la dispoziţie neapărat şi banane).

O cerinţă mai puţin obişnuită a fost cea legată de paharele roşii: artistul a cerut ca în cabină să aibă numai pahare de culoare roşie.

Nici muzicienii care-l vor acompania pe scenă nu s-au lasat mai prejos şi au cerut (în afară de lucruri obişnuite precum sucuri, apă, alune, chipsuri) bere, migdale şi ursuleţi gumaţi Haribo! Organizatorii au primit instrucţiuni clare şi iîn ceea ce priveşte băuturile domnilor din band. Managementul artistului a solicitat pentru partea masculină vin franţuzesc, iar pentru doamnele din band vin roşu spaniol.

Concertul artistului va avea loc pe 4 august de la ora 20.00 şi parte din turneul de promovare al noului său album – „Fire It Up”. Pe lângă piesele de pe noul album, fanii vor mai putea asculta şi: „You Can Leave Your Hat On“, „Unchain My Heart“, „N'oubliez Jamais“, „Ain't No Sunshine“, „Up Where We Belong“.

Fanii pot găsi bilete la Sala Palatului, Magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de lângă McDonald’s), Magazinele Flanco, Domo, Vodafone, Inmedio, Orange, Germanos, Librariile Adevărul şi Eminescu, Magazinele Diverta, Muzica, Palatul Naţional al Copiilor şi Staţia de Metrou Unirii 1. Bilete se găsesc şi online, pe BILETOO.ro, BLT.ro, BILETE.ro, MYTICKET.ro sau EVENTIM.ro.

Venirea lui Joe Cocker pentru a patra oară la Bucureşti li se datorează organizatorilor Project Events, în colaborare cu Marshall Arts.

Foto: Project Events, pagina oficială

Comentarii

Articole asemănătoare

Modifică Setările