Vedete

Cumnata lui George Clooney, criticată aprig pentru că vinde măşti de lux în plină pandemie de coronavirus!

Cumnata lui George Clooney, criticată aprig pentru că vinde măşti de lux în plină pandemie de coronavirus!

Sora lui Amal Clooney şi-a atras un val de critici cu mişcarea pe care a făcut-o în business-ul său, lansând măşti care să protejeze de contractarea coronavirusului pentru fashioniste

Dacă nu aţi auzit până acum de Tala Alamuddin, sora lui Amal Clooney, fostă Alamuddin, ei bine, ea se ocupă de modă. Brandul său, Tala by Tala Alamuddin, se descurca binişor până acum în zona accesoriilor, în special genţi. Odată cu criza coronavirusului, Tala s-a gândit să extindă linia sa de accesorii cu o colecţie de... măşti very fashionable. Pentru că, nu-i aşa, măştile obişnuite ne pot da peste cap întreaga logică estetică a look-ului într-o zi. Aşa că de ce să nu avem măşti stil denim sau animal print sau army?! O astfel de mască are preţul de 33 de dolari. Tala a postat mândră mini-colecţia sa de măşti. Dar cei care o urmăresc s-au grăbit să o critice, şocaţi de presupusul oportunism al cumnatei lui George Clooney în astfel de vremuri de restrişte.

Ar trebui să-ţi fie ruşine că vinzi aşa ceva. Încerci să profiţi de pe urma coronavirsului, asta e ca şi cum ai ucide mii de oameni, a fost doar unul dintre comentariile care au sfâşiat-o pe Tala (foto jos stânga, alături de două prietene). Ceea ce nu văzuseră, însă, criticii Talei este că veniturile din vânzarea acestor accesorii vor fi 100% donate către Crucea Roşie Singapore, oraşul în care locuieşte sora lui Amal Clooney. Astfel că mulţi dintre cei care au ales deja să le cumpere au făcut-o tocmai pentru a dona banii. De fapt, mai mult pentru a dona banii, fiindcă măştile Talei nu sunt aprobate medical - deci tehnic, nu îl protejează pe purtător. 

Foto: Getty Images, Instagram

Modifică Setările