Vedete

Cuplu celebru, vacanţă de vis în Grecia şi Italia, la doar zece luni de când au devenit părinţi

Cuplu celebru, vacanţă de vis în Grecia şi Italia, la doar zece luni de când au devenit părinţi camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

Cuplu celebru, relaxare binemeritată în Italia şi Grecia, la doar 10 luni de când cunoscuta cântăreaţă a născut o superbă fetiţă pe nume Daisy Dove.

Katy Perry a fost surprinsă pe plajele greceşti şi vizitând Veneţia alături de logodnicul Orlando Bloom şi de fiica lor Daisy, în vârstă de 10 luni. Celebrităţile s-au bucurat de un concediu binemeritat, post pandemie şi post sarcină şi au savurat staţiunile europene din Grecia şi Italia, potrivit publicaţiei The Sun.

Katy Perry şi Orlando Bloom l-au luat în vacanţă cu ei şi pe Flynn, fiul pe care cunoscutul actor îl are împreună cu fosta sa soţie, Miranda Kerr. Starurile au savurat plimbările pe canal în Veneţia, dar şi şedinţele prelungite de plajă şi baie.

Pe plajă, cântăreaţa care a rămas cu câteva kilograme în plus a optat pentru un costum de baie întreg, de culoare mov, şi şi-a petrecut mult timp plimbându-se cu micuţa Daisy în braţe, pe care a avut grijă să o protejeze de soare întrucât pielea delicată a bebeluşilor necesită extra protecţie.

Familia s-a distrat atât în apă, cât şi pe uscat, şi nu a lipsit nici căţeluşul familiei, Buddy.

Vacanţa a fost o perioadă minunată de relaxare, căci pentru Katy încep spectacolele. Cântăreaţa va reveni pe scenă la sfârşitul anului 2021.

Foto: Profimedia

Comentarii

Modifică Setările