News

Cuplul Bennifer, apariţie de senzaţie pe covorul roşu, prima de la împăcarea lor neaşteptată din primăvară

Cuplul Bennifer, apariţie de senzaţie pe covorul roşu, prima de la împăcarea lor neaşteptată din primăvară camera-retro icon Vezi galeria 18 poze

Jeniffer Lopez şi Ben Affleck s-au afişat pentru prima dată de la celebra şi mediatizata lor împăcare la un eveniment important, pe covorul roşu.

Cuplul Bennifer a fost o apariţie de senzaţie la Festivalul de Film de la Veneţia. Cei doi au un magnetism aparte, nu pot trece neobservaţi vreodată, în niciun context.

J Lo şi Ben au pozat în faţa sutelor de camere, diva cu aceeaşi naturaleţe, Ben în schimb are o vădită reţinere. Se vede cu ochiul liber că pentru el partea de fotografii este o corvoadă a meseriei şi statului.

Oricum, au fost ravisanţi la premiera filmului ”Ultimul duel” de vineri seara. Actorul este cucerit de cea alături de care formeză iarăşi un cuplu, după o pauză de 17 ani. Nu încetează să flirteze cu ea în public, să o atingă şi să îi caute privirea.

Jennifer şi Ben şi-au asumat relaţia cu adevărat cu ocazia zilei de naştere a divei, când Ben a dus-o într-o escapadă romantică şi luxoasă pe Riviera Franceză. Atunci cântăreaţa a postat pentru prima dată pozele cu ei doi pe contul său de Instagram. Acum, la Veneţia, cei doi se afişează pe covorul roşu şi au parte de mult aşteptatele fotografii de eveniment. Ne amintim de fastuoasa perioadă 2002 – 2004, când au apărut împreună în toată presa mondenă, iar apoi despărţirea a stins rapid iubirea, de parcă fusese un foc ce mult prea repede s-a stins. Într-un an, amândoi s-au căsătorit cu alte persoane, cu care au făcut şi copii. Ben are trei copii din mariajul cu Jennifer Garner, iar Jennifer doi gemeni, din căsătoria cu Marc Anthony.

Iată însă că iubirea lor de 19 ani nu a murit deloc, nici măcar anii nu le-au stins strălucirea. Jennifer a apărut vineri la Veneţia cu o rochie albă, ultra decoltată, care îi pune în evidenţă silueta impecabilă, antrenată aproape zilnic, iar Ben a optat pentru clasica ţinută black-tie, specifică unui eveniment de asemenea anvergură: smoching şi papion negre, cămaşă albă. Un contrast minunat alb – negru, de care nu ne mai săturăm.

Foto: Profimedia

Comentarii

Modifică Setările