News

Cupluri celebre care au ajuns la altar cât ai zice peşte. Iată cele mai din scurt căsătorii!

Cupluri celebre care au ajuns la altar cât ai zice peşte. Iată cele mai din scurt căsătorii!

Vedetele de la Hollywood nu vor să piardă  niciun moment şi încearcă să trăiască viaţa la intensitate maximă. Astăzi se cunosc, mâine ne uimesc cu o căsătorie, iar peste o săptămână se despart. Cam aşa stau lucrurile prin lumea celebrităţilor. Fericite sau nu de alegerile lor, poate că ar trebui să petreacă mai mult timp împreună şi să se cunoască, înainte de a face marele pas. Dar cine suntem noi să negăm că dragostea la prima vedere nu te face să treci direct la fapte? Ce-i drept, ce mai este în ziua de azi o căsătorie sau un divorţ, când unele nume de peste ocean au la activ mai mult de două- trei mariaje eşuate. Să-i vedem, aşadar, pe cei care s-au grăbit să ajungă la altar!

1. Goana spre altar - Benji şi Cam

Exclusive... Lovestruck Couple Cameron Diaz and Benji Madden Hold Hands and Kiss in New York - NO WEB USE

In ianuarie 2015, la doar 17 zile după ce Cameron Diaz a primit inelul de logodnă de la Benji Madden, cuplul a organizat o petrecere de căsătorie surpriză la ea acasă şi… iată-i şi acum, fericitţi şi împliniţi!

2. O decizie de moment - Khloe şi Lamar

Khloe Kardashian and Lamar Odom Attend Lamar's Daughter's Graduation

Exact la o lună după ce s-au întâlnit, în august 2009, Lamad Odom şi Khloe Kardashian au păşit spre altar. Din păcate, cei doi au divorţat în 2013.

3. Dragoste la prima vedere - Kaley şi Ryan

The Screen Gems' World Premiere of The Wedding Ringer

Kaley Cuoco şi tenismenul Ryan Sweeting s-au logodit în septembrie 2013, trei luni mai târziu au făcut marele pas spre căsătorie, dar s-au despărţit în 2015.

4. Poveste de dragoste în viteză - Ryan şi Scarlett

Exclusive... EXCL..Scarlett Johanson And Ryan Renolds Pre Divorce The Happier Days !

Patru luni după ce Ryan Reynolds i-a adresat marea întrebare însoţită de inelul de logodnă lui Scarlett Johansson, în 2008, s-au căsătorit. Celebra pereche s-a destrămat după 2 ani.

Foto: Hepta

Modifică Setările