News

Cupluri celebre care s-au certat pentru custodia animalelor de companie

Cupluri celebre care s-au certat pentru custodia animalelor de companie

Este adevărat că majoritatea vedetelor au cel puţin câte un animal de companie la care ţin ca la propriul copil, unele chiar îşi cumpără în cuplu un animăluţ, dar ce se întâmplă când două staruri se despart şi trebuie să împartă totul, până şi custodia animalului? Animalele de companie sunt considerate membri ai familiei de către multe cupluri, fie ele celebre sau nu şi pot declanşa bătălii urâte în instanţă pentru custodie.

Este ca şi în cazul copiilor, cui poţi să acorzi dreptul de a creşte un animal? Şi se pare că oamenii ajung la punctul în care cheamă în instanţă vecini sau membri familiei pentru a fi martorii care să elucideze cine are dreptul să fie tutorele legal al animalului de companie. Iată că astfel de situaţii s-au tot întâmplat la Hollywood. Cum au rezolvat această problemă şi cine sunt protagoniştii unor astfel de situaţii?

Amber Heard şi Johnny Depp

Amber Heard şi câinii lui Johnny Depp, Pistol and Boo, au făcut din nou titlul unui scandal, patrupedele fiind la mijloc în scandalul culminat cu divorţul celor doi stăpâni.  Heard şi Depp au pretins custodia celor doi câini. Heard a vrut să-l păstreze pe Pistol, dăruit de prietena sa  Tasya van Ree, dar Johnny a vrut ambele exemplare canine.

Modifică Setările