News

Cupluri de zodii care nu au nicio şansă să fie împreună

Cupluri de zodii care nu au nicio şansă să fie împreună

Ai probleme cu partenerul tau? Poate că zodiile voastre nu sunt compatibile!

Există unele zodii care, indiferent cât ar încerca, nu funcţionează împreună.

 

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Berbecul are o personalitate dominantă.

El tinde să fie un lider excepţional. Din acest motiv, zodia lui nu se potriveşte deloc cu anumite semne. Taurul, Racul, Fecioara şi Capricornul îl pot găsi nerabdător şi nepasător. Scorpionul şi Peştii îl găsesc grosolan, nesabuit şi nepoliticos. Leul este probabil o pereche bună pentru el. Aceste două semne s-ar respecta reciproc şi ar continua să conducă fără să se simtă ameninţate. Leul iubeşte spectacolul şi să fie în centrul atenţiei, în timp ce Berbecul este mai pragmatic în dominarea sa.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Taurul adoră să fie senzual şi găseşte o plăcere deosebită în cadouri.

Nu este surprinzător faptul că cel mai bine s-ar înţelege cu un nativ din Peşti, din moment ce acesta este cel mai romantic semn al zodiacului. Pestilor le place să trăiască într-o lume a fanteziei şi să îi îndeplinească toate dorinţele Taurului. Dacă vrei să ai o relaţie cu un Taur, dar nu te-ai născut în zodia Peşti, speram că nu esti Berbec, Gemeni, Săgetător sau Vărsător, pentru ca toate aceste zodii sunt incompatibile cu el!

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Gemenii adoră să se distreze. Ei sunt greu de liniştit, pentru că sunt mereu în căutare de noi aventuri.

În timp ce unele zodii, precum Taurul, Racul, Fecioara si Capricornul îi găsesc nesiguri şi superficiali, Săgetatorul le apreciază spiritul liber. Cei doi se vor bucura reciproc de compania celuilalt.

Citeşte mai multe pe andreearaicu.ro

 

Modifică Setările