News

Cupluri la premiile Oscar 2020. Actorul Gerard Butler (50) a făcut furori alături de iubita Morgan Brown

Cupluri la premiile Oscar 2020. Actorul Gerard Butler (50) a făcut furori alături de iubita Morgan Brown camera-retro icon Vezi galeria 10 poze

Marii câştigători au premiilor Oscar 2020 s-au aflat deja, am văzut şi ce ţinute au purtat celebrităţile, dar iată şi cuplurile care au făcut furori pe covorul roşu. 

Cea mai importantă seară a cinematografiei mondiale s-a încheiat, iar câştigătorii premiilor acordate de Academia Americană de Film, în Los Angeles, au plecat acasă cu mult râvnita statuetă.

Dacă nu a surprins pe nimeni că Renée Zellweger şi Joaquin Phoenix au câştigat la categoria la care fuseseră nominalizaţi, adică Cea mai bună actriţă în rol principal şi respectiv Cel mai bun actor în rol principal, cea mai mare surpriză a oferit-o filmul sud-coreean Parasite, care a făcut istorie la cea de-a 92-a ediţie a Oscarurilor, câştigând atât la categoria Cel mai bun film, cât şi ca Cel mai bun film străin. Iar Bong Joon-Ho a fost desemnat Cel mai bun regizor, învingând nume deja consacrate de la Hollywood.

Vă prezentăm acum cuplurile care au impresionat pe covorul roşu. Toate privirile au fost aţintite asupra cuplului Butler-Morgan Brown. Actorul s-a despărţit de românca Mădălina Ghenea în 2014, iar de atunci încearcă să îşi refacă viaţa alături de Morgan. De aproximativ patru ani sunt împreună, dar nu au oficializat relaţia până acum. Actorul spunea în trecut că Mădălina ar fi dragostea vieţii lui. 

Iată că actirul a zâmbit acum la gala premiilor Oscar 2020 la braţul lui Morgan Brown care a ales să poarte o rochie roşie, foarte elegantă.

Priviţi galeria foto cu apariţiile celebrităţilor.

 

 

Modifică Setările