Fashion

Cuplurile anului 2000, la SAG Awards! Cum se îmbrăcau vedetele pe covorul roşu?

de admin

La 15 ani de la a şasea ediţie a decernării premiilor Screen Actors Guild, covorul roşu nu mai seamănă deloc cu cel de-altădată. Dar avem aceleaşi vedete. Din fericire, şi stilul vestimentar s-a schimbat între timp, din 2000, căci, privind nostalgic la ţinutele vedetelor de atunci, ne dăm seama cine a evoluat şi câte s-au schimbat radical: de la glamour la iubiri de Hollywood!

Avem aşadar o retrospectivă scurtă a celor mai faimoase cupluri din anul 2000, de pe covorul roşu al galei SAG Awards, care acum au luat-o pe drumuri separate cu alte vedete, dar şi a celor mai amuzante rochii şi ţinute de pe vremuri. Old school şi cu totul altfel de strălucire de vedetă!

Michael J. Fox


Actorul din serialul "The Good Wife", în vârstă de 53 de ani, trăieşte şi acum fericit cu consoarta sa frumoasă, Tracy Pollan.

Patrick Stewart şi Wendy Neuss


Din păcate, dacă cei doi erau bine mersi împreună, căsătoriţi chiar în august 2000, în 2003 cei doi au divorţat, iar marele actor şi-a găsit jumătatea în persoana cântăreţei Sunny Ozell.

Dylan McDermott şi Shiva Rose


Alt cuplu celebru care a fost împreună pe covorul roşu, dar s-a separat în 2007 şi a divorţat oficial în 2009. Momentan, actorul de 53 de ani se iubeşte cu colega sa de breaslă, Maggie Q.

Colegii din Friends


Din fericire, după 11 ani de la finalul serialului "Friends", Jennifer Aniston şi Lisa Kudrow au rămas bune prietene, ca şi în film, alături de David Schwimmer.

Sarah Jessica Parker


Cine-ar fi crezut că diva fashionistă din serialul "Sex and the City" s-ar fi îmbrăcat astfel? Din fericire, acum actriţa are apariţiii pline de glamour pe covorul roşu.

Angelina Jolie


Aici, o Angie foarte tânără şi rebelă, care nu avea niciun interes să treacă la un stil sobru şi elegant la evenimentele mondene, ca acum, când este măritată cu Brad Pitt, cu care are 6 copii.

Julianne Moore


Favorita la Oscarul pentru cea mai bună actriţă în rol principal, pentru "Still Alice" nu era 100% deprinsă cu stilul elegant şi bine inspirat al Hollywoodului, dar nici nu dădea chix, dată fiind moda vremurilor.

FOTO GETTY