News

Curiosul caz al fotbalistului Claudio Marchisio: seducătorul de pe Facebook

Mai degrabă fermecător decât sexy, căci jucătorul echipei de fotbal Juventus Torino se poate reprofila oricând către o carieră de manechin, având în vedere fotografiile pe care le împărtăşeşte cu fanii (sau mai degrabă fanele) lui pe Facebook, Twitter sau Instagram.

Ei bine, fiecare poză postată de acesta, din viaţa lui particulară, pare un cadru dintr-o şedinţă foto pentru Vogue sau altă revistă de modă. Căci, trebuie să recunoaştem, fotbalistul de 29 de ani nu numai că are un chip fermecător şi un trup ca tras prin inel, ci arată de minune în costume elegante sau cămăşi lejere, completate de pălării panama.

Buongiorno!Pronti per la scuola...✌️#home #breakfast #dadi #me #siparteeeeeee

Posted by Claudio Marchisio on Wednesday, May 6, 2015

Concluzia? Simpaticul fotbalist cu ochi albaştri pare făcut mai degrabă pentru podiumurile de modă decât pentru viaţa de sportiv profesionist. Ba chiar, dacă n-am şti cu ce se ocupă, am jura că avem de-a face c-un actor, un cântăreţ sau orice alt tip de boem…

Breakfast !!! #eggs #acepassionfruit #bakedham #sunday #morning #goodmorning #instamoment #withyou

Posted by Claudio Marchisio on Sunday, May 31, 2015

Să nu vă gândiţi că fotbalistul italian pozează aşa pentru admiratoare, căci Claudio este un bărbat însurat şi tată de familie, sportivul având doi băieţi adorabili. Cu toate acestea, chiar soţia lui, fosta jucătoare de tenis Roberta Sinopoli, a declarat că este foarte geloasă şi să-i verifică conturile sociale şi mesajele îndrăzneţe primite de la femei, de genul „Eu pe un soţ ca acesta nu l-aş lăsa să iasă din casă“.

Anche il piccolo Leo è già entrato in modalità vacanza... Sempre senza scarpe!! #apiedinudisullaspiaggia #passeggiata #buonaserata #kisskiss