News

Curiosul caz al lui Kristin Davis, Charlotte din "Totul despre sex". Frumoasă şi ghinionistă în dragoste, fără să ajungă vreodată la altar

Curiosul caz al lui Kristin Davis, Charlotte din "Totul despre sex". Frumoasă şi ghinionistă în dragoste, fără să ajungă vreodată la altar camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Toată lumea aşteaptă reîntoarcerea celor trei (din patru) eroine ale serialului Totul despre sex!

Este vorba despre Sarah Jessica Parker, Kristin Davis şi Cynthia Nixon, căci, după cum ştim, Kim Cattrall a spus Pas revenirii în seria ce va fi difuzată pe HBO Max.

Dintre toate aceste actriţe devenite celebre odată cu rolurile din serialul Totul despre sex, este cel puţin interesant cazul frumoasei brunete Kristin Davis, cea care a interpretat-o pe cea mai conservatoare dintre cele patru prietene, şi anume delicata Charlotte York.

În serial, bruneta interpreta o femeie dedicată soţului şi familiei, pentru care relaţiile de lungă durată erau un must. În realitate, însă, actriţa Kristin Davis este cel mai puţin norocoasă în dragoste dintre cele patru staruri ale francizei. În vârstă de 55 de ani, Kristin este necăsătorită şi, cel mai probabil, şi singură. 

De fapt, Davis n-a fost niciodată măritată şi nici implicată în vreo relaţie foarte lungă. Cea mai consistentă poveste de dragoste a ei, de care să ştim, a fost cea cu scriitorul Aaron Sorkin, cu care s-a iubit între 2012 şi 2015. Cu toate acestea, Davis a dezvăluit că şi-a dorit foarte tare să devină mamă în perioada în care se apropia de vârsta de 40 de ani, dar n-a găsit bărbatul potrivit cu care să facă un copil.

Pe de altă parte, simpatica actriţă s-a luptat ani de-a rândul cu o dependenţă de care puţini ar fi crezut-o capabilă, cea de alcool. Kristin a mărturisit că şi-a găsit refugiul în băutură încă de la începuturile ei ca actriţă, alcoolul reuşind să o facă să îşi învingă timiditatea şi să reuşească în această breaslă.

Chiar dacă nu şi-a găsit împlinirea alături de un bărbat, Kristin a făcut-o în postura de mamă adoptivă, actriţa înfiind singură doi copii de culoare: pe Gemma, în 2011, şi pe Wilson, în 2018.

Foto: Profimedia

Comentarii

Modifică Setările