News

Curiozităţi despre Keanu Reeves. Viaţa actorului în cifre

de admin

Află care sunt numerele magice după care se ţese viaţa complicată a magnetizantului actor, readus de curând la viaţa hollywoodiană.

350 mil. $

Suma aceasta fabuloasă, dar binemeritată, reprezintă averea netă a starului din seria „Matrix“. Se speculează că ar fi trebuit să fie mai mare cu 80 de milioane, profitul pe care el l-ar fi donat producătorilor pentru efecte speciale şi designul costumelor. Însă oricât de generos este Keanu – donează pentru diferite fundaţii şi nu doar atât – povestea e doar un mit.

1 plăcere vinovată

Da, actorul de 50 de ani se bucură şi el din când în când de o porţie de junk food, precum chipsurile Cool Ranch Doritos.

16 ani

La această vârstă, Keanu a devenit vedetă pentru publicul general, după ce a apărut într-o reclamă clasică de la Coca Cola.

78.000 $

Mulţi dintre voi nu ştiaţi sau poate nu credeaţi că timidul actor are o mare pasiune pentru motociclete. Atât de mare, că are o companie, Arch Motorcycle, a cărei primă motocicletă lansată, KRGT-1, a avut preţul de mai sus.

2 filme „Bill & Ted

Dragul nostru actor de origine libaneză a început oficial să câştige popularitate ca actor în două comedii adolescentine, în 1989 şi 1992, unde a jucat rolul unui pasionat de muzică metal care călătoreşte în timp. Se discută despre a treia parte a seriei, încă din 2010, dar nimic concret până acum.

Anul 2010

Anul în care Keanu (al cărui nume înseamnă „briză rece peste munţi“ în hawaiiană) devine viral pe Internet, după ce o poză de paparazzi cu el, stând trist pe o bancă şi mâncând singur, în New York, devine un meme comic, cu titlul de „Sad Keanu“ – asta i-a mai adus un val de simpatie.

3 actori

... care au refuzat, din fericire, rolul din seria de mare succes „Matrix“. Leo DiCaprio, Tom Cruise şi Will Smith au refuzat să joace în franciză şi ce bine au făcut, căci Keanu a impresionat atât de mult, că filmele au câştigat peste 1,6 miliarde de dolari!