News

Curiozităţi despre "La La Land". Haine de 6 dolari, lecţii de pian şi de dans, Emma Watson în loc de Stone

Curiozităţi despre "La La Land". Haine de 6 dolari, lecţii de pian şi de dans, Emma Watson în loc de Stone

Ieri, toţi ochii au fost pe anunţul nominalizărilor la mult aşteptatele premii Oscar, care vor avea loc pe 26 februarie, la Dolby Theatre din Los Angeles. Ştim deja în acest moment cine sunt nominalizaţii şi la fel de bine ştim că musicalul La La Land a primit nu mai puţin de 14 nominalizări, un număr record, care a mai fost atins în trecut de peliculele All About Eve (1950) şi Titanic (1997).

Noi am intrat în culisele acestui film pentru  a afla curiozităţi despre unul dintre cele mai promovate şi populare pelicule ale acestui sezon, cu o notă de 8.7 pe IMDb.

Ştiaţi că…

Emma Watson Bella in Beauty and the Beast-Frumoasa si bestia
Emma Watson în Frumoasa şi Bestia

Emma Watson şi nu Stone trebuia să o joace pe Mia

Chiar dacă acum ni se pare de neconceput ca rolul tinerei actruiţe care caută confirmarea să fie jucat de altcineva decât Emma Stone, se pare că o altă Emma, britanica Watson a fost avută în vedere pentru rolul principal.

Din fericire pentru Stone, vedeta din seria Harry Potter a trebuit să refuse propunerea pentru a se concentra pe filmările la Frumoasa şi Bestia.

Regizorul Damien Chazelle a recurs apoi la Stone, după ce a văzut-o pe actriţa de 28 de ani cântând şi dansând în piesa Cabaret, de pe Broadway.

la-la-land-623917l
Emma, în rochia ei preferată

Hainele Emmei Stone: de la H&M la inspiraţii retro à la Ingrid Bergman şi Grace Kelly

Pentru garderoba retro a personajului Emmei Stone, designerul filmului, Mary Zophres, s-a inspirat de la staruri din trecut precum Ingrid Bergman, Grace Kelly sau Katharine Hepburn.

Deşi unele dintre ţinutele purtate în secenele din film sunt creaţii de designer, precum rochia Jason Wu în valoare de 1.900 de dolari, altele sunt chilipiruri de la buticuri de pa stradă, precum o bluză corai de la H&M, în valoare de 6 dolari.

Cât despre de acum celebra rochie galben canar dintr-o scenă în care Emma şi Ryan dansează la lumina lunii, aceasta era destinată într-o primă fază pentru repetiţii, însă Emmei i-a păcut atât de mult, încât producătorii au fostde acord s-o poarte şi în film.

Ryan, în schimb, a avut o garderobă mult mai restrictivă: în tot filmul, el poartă doar cinci cămăşi, două perechi de pantaloni şi trei sacouri în diferite combinaţii.

la-la-land-589386l
Ryan Gosling

Ryan Gosling a învăţat să cânte jazz la pian în trei luni

Deşi Ryan Gosling a făcut, la un moment dat, parte dintr-un grup rock numit Dead Man's Bones (2009), actorul nu se baza pe abilităţile lu muzicale atunci când a primit rolul în acest musical. Şi cum rolul lui era cel al unui pianist de jazz, ei bine, perfecţionistul Ryan a vrut să cânte chiar el jazz şi să nu fie angajată o dublură pentru secvenţele muzicale. Aşadar, Ryan a luat lecţii de jazz piano timp de trei luni, două ore pe zi, şase zile pe săptămână. După tot acest timp, Ryan a ajuns să cânte jazz la un nivel semi profesional.

Două luni pentru a învăţa să danseze step şi dans de societate

Emma şi Ryan s-au pregătit intens pentru acest musical, însă separat. Ei bine, cei doi au luat lecţii timp de două luni, separat unul de altul, înainte să repete pentru prima dată, ca un cuplu.

Emma a pornit cu un avantaj, doarece a luat lecţii de balet pe când era mică, însă nu era atât de sigură pe ea în ceea ce priveşte stepul şi dansurile de societate. Ryan a fost nevoit, însă, să o ia de la zero, iar coregrafii au decis că le va fi mult mai uşor dacă vor învăţa mişcările de dans individual. O mişcare care s-a dovedit eficientă, până la urmă.

la-la-land-702694l
Emma Stone