Kate & William

Cuvântul pe care bona Maria Borrallo nu-l pronunţă în faţa Prinţului George ori a Prinţesei Charlotte

Cuvântul pe care bona Maria Borrallo nu-l pronunţă în faţa Prinţului George ori a Prinţesei Charlotte camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

De mai bine de cinci ani, Maria Teresa Borrallo trăieşte alături de Ducii de Cambridge, avându-le grija celor trei vlăstari regali: Prinţul George (5), Prinţesa Charlotte (3) şi Prinţul Louis (9 luni).

Bona celor trei copii ai Ducilor de Cambridge este cunoscută graţie exigenţei sale, dar şi a pregătirii excelente, dobândite în urma Colegiului din Norland, o şcoală care antrenează experţi în creşterea copiilor.

Potrivit The Birmingham Mail, bona regală are câteva reguli foarte stricte după care se ghidează în creşterea vlăstarilor regali, de la care nu se abate niciodată. Ea cunoaşte tehnici de autoapărare, dar şi psihologia copilului, astfel încât este conştientă de puterea cuvintelor folosite în prezenţa lor.

De aceea, Maria Teresa Borrallo nu foloseşte niciodată un anumit cuvânt în prezenţa celor trei copii ai Ducilor de Cambridge. Nu este vorba despre un cuvânt trivial, ci despre unul cu impact emoţional.

Este vorba despre cuvântul „copil/copii”(kid / kids). Chipurile, nepronunţarea acestui cuvânt reprezinră o formă de respect pentru copii ca indivizi. ”Cuvântul ”copil” este interzis.”, explica presa britanică alegerea bonei Maria Teresa Borrallo. În schimb, copii sunt strigaţi după numele lor ca indivizi.