Kate & William

Cuvintele pe care William i le-a spus lui Kate la altar reflectă adevărul din mariajul lor

Cuvintele pe care William i le-a spus lui Kate la altar reflectă adevărul din mariajul lor camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Peste o lună, Kate şi William vor sărbători opt ani de când sunt soţ şi soţie. Cu gândul la acest eveniment, ne-am întors la trecut şi am rememorat frumoasa scenă de la Westminster Abbey.

Trei copii mai târziu, Ducii de Cambridge par a fi la fel de îndrăgostiţi ca la început, cu toate că rareori trădează gesturi tandre în public. În ziua nunţii lor, însă, Prinţului William nu s-a putut abţine şi i-a făcut o declaraţie superbă celei care avea să-i fie mireasă.

Potrivit celor relatate de Marcia Moody, în cartea ”Kate: A Biography”, William i-ar fi zis lui Kate, în momentul în care a ajuns la altar: ”Eşti foarte frumoasă”. O declaraţie simplă şi de efect, care a făcut-o pe Kate să înroşească, dar care demonstrează că între cei doi există o iubire adevărată, în ciuda faptului că o arată foarte rar în public.

Spre deosebire de Meghan şi Harry, care fac risipă de gesturi tandre în public, William şi Kate sunt discreţi cu relaţia lor.

Modifică Setările