News

Cuza a slăbit peste cinci kilograme după primele drumuri în Asia Express

Cuza a slăbit peste cinci kilograme după primele drumuri în Asia Express camera-retro icon Vezi galeria 2 poze

Cuza şi Emy de la Noaptea Târziu au trăit aventura la cote maxime.

Energici şi extrem de entuziaşti, cei doi prieteni au intrat în competiţie cu o mentalitate de învingători, însă nenumăratele provocări de pe Drumul Împăraţilor şi-au spus cuvântul atât psihic, cât şi fizic.

Presiunea misiunilor contracronometru, lipsa confortului, a banilor, a mâncării, dar şi imprevizibilul competiţiei l-au făcut pe Cuza să slăbească mai mult de 5 kilograme încă din prima etapă a show-ului, ce a avut loc în Turcia. Panica, agitaţia şi situaţiile limită în care a fost pus artistul în cursa celui mai dur reality-show au lăsat amprente, iar transformările fizice nu au întârziat să apară.

”De când am început cursa, în fiecare zi trecem prin câte o situaţie de criză pe care trebuie să o rezolvăm. Treci de autostop, urmează misiunea, treci de misiune, urmează autostopul…şi tot aşa. Iar la finalul zilei trebuie să cauţi cazare şi să şi mănânci. Eu am slăbit peste 5 kilograme în doar câteva zile”, a mărturisit Cuza. ”Cam totul e o criză!”, a ţinut să adauge colegul său de echipă.

Cum au rezistat Cuza şi Emy de la Noaptea Târziu în reality-show-ul ce oferă aventură pură pentru toate perechile de vedete care îi acceptă provocarea, telespectatorii Antena 1 vor afla din 18 septembrie, căci Asia Express revine la Antena 1.

 

Modifică Setările