News

Cybill Shepherd şi-a căsătorit fiica lesbiană. Actriţa din "Maddie şi David" e astăzi total schimbatăCybill Shepherd şi-a căsătorit fiica lesbiană. Actriţa din "Maddie şi David" e astăzi total schimbată

Fiica actriţei s-a căsătorit luna trecută cu o femeie.

Ariel are 32 de ani şi i-a jurat credinţă designerului Eliza Ladensohn, în vârstă de 40 de ani. Cele două sunt împreună din 2010 şi s-au cunoscut într-un club de noapte. Tatăl lui Ariel este primul soţ al lui Cybill, Bruce Oppenheim. Fostul cuplu s-a căsătorit în 1987, dar a divorţat doar trei ani mai târziu.

La rândul ei şi Cybill Shepherd a avut o viaţă tumultoasă. S-a iubit cu Elvis Presley, a bifat două căsnicii şi nu şi-a negat niciodată bisexualitatea. Ba mai mult, a recunoscut că a avut fantezii cu Salma Hayek. În 1978 actriţa s-a căsătorit cu dealerul de piese autor David M. Ford. A rămas apoi însărcinată şi a născut-o pe Clementine Ford. Mariajul nu a rezistat şi cei doi s-au spus “Adio” în 1982.

În 1987 îşi leagă destinul de Bruce Oppenheim, cu care ajunge în faţa altarului după ce rămâne însărcinată. Îi naşte pe gemenii Cyrus Zachariah şi Molly Ariel Shepherd-Oppenheim chiar când Moonlighting se afla în cel de-al patrulea sezon. Cei doi au divorţat în 1990.

Astăzi, la 69 de ani, actriţa e total schimbată. Cybill s-a îngrăşat vizibil şi e plină de riduri.

 

Comentarii

Articole asemănătoare