News

Da, au fost combinaţi!

Tinerii frumoşi din Cetatea Filmului sunt nestatornici prin contract. Acolo, iubirile trec aşa cum vin, astfel încât despre unii dintre aceşti foşti amorezi nici nu-ţi mai aminteşti măcar că s-au cunoscut vreodată...

Brad Pitt

Vă vine să credeţi că Applegate l-a părăsit pe Brad, după doar un date, la MTV Movie Awards? Cât despre Robin, ea i-a fost iubită şase luni. Cu Juliette, în schimb, iubirea a mers vreme de doi ani, până aproape de altar.

1988: Christina Applegate

1989: Robin Givens

1991: Juliette Lewis

Tom Cruise

Heather spune azi că a fost mai mult o joacă cu Tom. „Nici nu cred că ne-am sărutat!“. Cât despre Cher, Cruise i-a fost toy boy o scurtă perioadă. Penélope nu mai are nevoie de prezentare: s-au iubit tare frumos, timp de trei ani.

1982: Heather Locklear

1985: Cher

2001: Penelope Cruz

Matt Damon

Pe Minnie a cunoscut-o la filmările pentru „Good Will Hunting“. Şi au rămas împreună şapte luni. A urmat Winona, vreme de doi ani, pe care a cunoscut-o prin Gwyneth Paltrow, iubita de atunci a lui Ben Affleck. Iar Pé a fost o încercare eşuată...

1997: Minnie Driver

1998: Winona Ryder

2000: Penelope Cruz

90’s couples

Seal &Tyra Banks

Au fost cuplul hot de ciocolată în anul 1996, când artistul era în culmea succesului. Pasiunea lor n-a durat, însă, mai mult de câteva luni.

Michael Bolton & Ashley Judd

Tot în 1996 s-au întâlnit şi ei. Ea a jucat în clipul lui, „The Best of Love“. „M-am simţit iubită atât de profund şi complet“, a declarat Ashley despre scurta, dar intensa lor relaţie.

Foto: GULIVER/GETTY IMAGES, HEPTA

Comentarii

Articole asemănătoare

Modifică Setările