News

Dacă credeai că Cher arată bine la 73 de ani, uite cum arată mama ei la 93! Vedeta i-a moştenit frumuseţea, dar şi vocea incredibilă

Dacă credeai că Cher arată bine la 73 de ani, uite cum arată mama ei la 93! Vedeta i-a moştenit frumuseţea, dar şi vocea incredibilă camera-retro icon Vezi galeria 9 poze

Un nou documentar despre viaţa fabuloasei Cher, Dear Mom, Love Cher, se poate urmări acum online, însă nu atât amănuntele necunoscute despre viaţa de familie a artistei impresionează, cât mai ales faptul că diva are o mamă care arată incredibil la 93 de ani!

Amândouă arată cu 20 de ani mai tinere, pe puţin! Cher, la 73, încă concertează şi pare că nimic n-o poate opri din avântul ei profesional, iar mama ei, la 93 de ani, este plină de vitalitate şi optimism. Ca să nu mai spun că nu-i dai cu o zi mai mult de 60 de ani!

Cher - 73 de ani, mama ei Georgia - 93 de ani, sora ei - 63 de ani

Dear Mom, Love Cher îi are în prim plan pe Georgia Holt, mama vedetei, Chaz, fiul transsexual al lui Cher, pe Elijah Blue, celălalt fiu, şi pe Georgeanne, sora ei de 63 de ani. Cea căreia îi e dedicat întregul documentar s-a născut Jackie Jean Crouch în 1926 şi a fost o cântăreaţă şi compozitoare americană, actriţă şi model de un oarecare succes. Aşadar nu-i de mirare că Cher s-a născut cu o voce impresionantă, a avut de unde s-o moştenească.