Agenda

Dacă ţi-au plăcut Blindspot şi Dexter, o să iubeşti noul serial AXN Absentia

Dacă ţi-au plăcut Blindspot şi Dexter, o să iubeşti noul serial AXN Absentia

ABSENTIA - SEASON 1 - Episode 101. Pictured: Neil Jackson as Jack Byrne, Stana Katic as Emily Byrne

Din 25 septembrie, AXN difuzează un nou serial original marca Sony Pictures Television: Absenţa (Absentia), în fiecare luni, de la ora 22:00.

Cea mai importantă producţie difuzată pe televiziunea AXN în acest sezon, noul serial de 10 episoade este mai mult decât o urmărire apăsătoare a unui criminal în serie.

ABSENTIA: În imagine, actorii Neil Jackson şi Stana Katic

“O poveste despre supravieţuire, aşa aş caracteriza serialul. De multe ori, este, de fapt, despre familie, loialitate şi încrederea pe care o ai în cei dragi. Este despre capacitatea pe care fiecare din noi o are: să îşi găsească puterea în ciuda situaţiilor extreme care ar putea fi fatale.”, spune actriţa Stana Katic, interpreta personajului principal, Emily Byrne, într-un interviu pentru Sony Pictures Television.

Stana Katic

Cunoscută pentru apariţia în serialul Castle, Stana Katic, în vârstă de 39 de ani, interpretează rolul agentei FBI Emily Byrne, care dispare în timp ce investighează cazul unui criminal în serie. Emily este declarată moartă, dar după şase ani de la dispariţie este găsită într-o cabană părăsită. Odată întoarsă acasă, întregul univers pe care îl cunoştea are acum alte coordonate: soţul s-a recăsătorit, copilul ei nu o mai recunoaşte. Peste toate, Emily nu îşi poate aminti ce i s-a întâmplat în aceşti şase ani de absenţă.

Stana Katic este o actriţă canadiano-americană, cu părinţi sârbi originari din Croaţia. Binecunoscută publicului pentru rolul lui Kate Beckett din serialul ABC Castle, Katic este şi producător executiv al serialului Absenţa. Aceasta deţine numeroase nominalizări şi premii la festivităţile din entertainment-ul internaţional, printre care trei premii People’s Choice Awards, un premiu PRISM şi trei premii TV Guide Awards. Stana îşi dedică eforturile unor proiecte filantropice cu aplecare spre zona mediului, a educaţiei copiilor şi a sănătăţii.

Patrick Heusinger

În rolul soţului lui Emily, şi anume agentul special Nick Durand, apare actorul american Patrick Heusinger (36), în timp ce restul distribuţiei e completată de actorii Cara Theobold, Neil Jackson, Ralph Ineson, Angel Bonanni şi alţii.