News

Dakota Johnson face terapie de la 3 ani din cauza părinţilor ei, mari consumatori de droguri şi alcool. „Aveam mare nevoie de ajutor!”

Dakota Johnson face terapie de la 3 ani din cauza părinţilor ei, mari consumatori de droguri şi alcool. „Aveam mare nevoie de ajutor!” camera-retro icon Vezi galeria 2 poze

Într-un interviu acordat anul trecut celor de la Marie Claire, actriţa cunoscută pentru rolul făcut în Fifty Shades of Grey a dezvăluit că suferă din cauza depresiei de mult timp. „Am fost diagnosticată cu depresie de la 14, 15 ani”, a mărturisit în Elle. „A fost momentul în care, cu ajutorul profesioniştilor, am învăţat să văd şi partea frumoasă a lucrurilor.”

Conform celor relatate de Goalcast, rădăcina problemei e în copilăria Dakotei. Fiind fiica a două staruri hollywoodiene, Don Johnson şi Melanie Griffith, ea a crescut vrând-nevrând sub lumina reflectoarelor. Cu toate că a avut tot ce-şi poate dori un copil în viaţa sa, actriţa a suferit enorm din cauza expunerii sale şi a problemelor pe care părinţii ei le aveau în relaţia lor. Toate acestea şi-au pus amprenta asupra sănătăţii ei mentale încă de la o vârstă mică. „Eram un adevărat dezastru, ajunsesem să cred că era ceva în neregulă cu creierul meu...”, a mărturisit Johnson.

Griffith avea doar 14 ani când l-a întâlnit pe Don Johnson, care avea cu 8 ani mai mult ca ea. În cei patru ani petrecuţi împreună, inclusiv cele şase luni de mariaj din 1976, din viaţa celor doi amorezi n-au lipsit cantităţie impresionante de droguri şi alcool. La câţiva ani buni după despărţire, cei doi actori şi-au reluat idila şi s-au recăsătorit în 1989. Acela a fost anul în care Dakota a venit pe lume, însă naşterea fiicei lor n-a reuşit să-i ţină pe cei doi actori împreună, ajungând să se despartă definitiv în 1996. Motivul? În mare, alcoolismul lui scăpat complet de sub control.

Comentarii

Modifică Setările