News

Dakota Johnson: "Mă lupt cu depresia de la 14-15 ani!"

Dakota Johnson: "Mă lupt cu depresia de la 14-15 ani!"

Actriţa din 50 Shades of Grey a recunoscut că are această problemă de multă vreme şi le-a împărtăşit fanilor ce metode anti-depresie a folosit pe parcursul izolării

După 2 luni de izolare, Dakota a povestit că această perioadă a fost dificilă. "Eşti acasă, nu eşti cu prietenii sau cu familia şi nu poţi face lucrurile care ţie îţi dau un sens în viaţă. Şi atunci simţi că parcă eşti în depresie, deşi nu eşti sigur că asta este... Dar ştii că e o imensă durere şi tristeţe în lumea întreagă. Şi atunci sunt acele mici lucruri care îşi pot schimba starea, cum ar fi o carte bună, meditaţia, mâncarea sănătoasă", a spus fiica lui Melanie Griffith şi a lui Don Johnson.

"Eu mă lupt cu depresia de la 14-15 ani. Atunci am primit ajutor de specialitate şi am conştientizat prima dată acest pericol. Dar am învăţat totodată să îi văd şi părţile bune, fiindcă sunt mai empatică, mai sensibilă, simt mai profund suferinţa celor din jur, însă eu nu fac din problemele mele problemele altora", a mai spus actriţa de 30 de ani. 

Foto: Getty Images

Modifică Setările