Gossip

Dakota Johnson se iubeşte cu actorul Giovanni Ribisi?

Dakota Johnson se iubeşte cu actorul Giovanni Ribisi?

Oficial, este singură de multă vreme. Neoficial, actriţa din ”Fifty Shades of Grey” a fost văzută, de-a lungul timpul, în compania mai multor bărbaţi, în ipostaze mai mult sau mai puţin compromiţătoare. Zilele trecute, Dakota a fost văzută plecând de la o petrecere aniversară cu actorul Giovanni Ribisi.

S-au numărat printre invitaţii de la petrecerea aniversare a designerului de bijuterii, Jennifer Meyer. Iar după câteva ore petrecute împreună,î sâmbătă noapte, în clubul cu pricina, Dakota Johnson şi actorul Giovanni Ribisi au preferat să se retragă.

Cei doi mari actori au fost surprinşi părăsind clubul ”WeHo” împreună, informează TMZ. Paparazzi i-au fotografiat chiar când Dakota s-a urcat în maşina actorului iar acesta a demarat în trombă. Aşadar, să fie ceva amoros între ei sau sunt doar foarte buni prieteni?

Nu ştim, însă e clar că cei doi ar avea toate şansele să formeze un cuplu de succes. Amândoi sunt actori la Hollywood, şi amândoi sunt singuri în prezent. Ribisi a pust punct celui de-al doilea mariaj, cel cu modelul Agyness Deyn, în 2015, iar Dakota e singură încă de anul trecut.

foto: arhivă