Vedete

Dakota Johnson vorbeşte pentru prima dată despre idila cu Chris Martin, fostul lui Gwyneth Paltrow

Dakota Johnson vorbeşte pentru prima dată despre idila cu Chris Martin, fostul lui Gwyneth Paltrow

Au o relaţie de aproape un an, iar recent s-au tatuat în numele iubirii lor. Totuşi, până acum, actriţa din Fifty Shades of Grey şi iubitul său, solistul de la Coldplay, n-au vorbit public despre iubirea lor şi nici n-au apărut împreună la evenimente publice.

Formează unul dintre cele mai discrete cupluri de la Hollywood, rare fiind ocaziile în care paparazzi i-au surprins împreună. Cu toate acestea, recent, Dakota a lăsat să-i scape detalii intime despre relaţia ei cu fostul soţ al actriţei Gwyneth Paltrow.

Iniţial, întrebată fiind despre relaţia cu Chris, actriţa a menţionat că nu va vorbi despre acest subiect. Ulterior, s-a mulţumit să spună că totul e OK între ei şi că e foarte fericită cu el. ”Sunt foarte fericită (n.r. cu Chris Martin).”, a precizat Dakota pentru Tatler.

Mama actriţei, însă, celebra actriţă Melanie Griffith, n-a fost chiar atât de discretă vizavi de subiect. Atunci când a fost întrebată despre relaţia fiicei sale cu Chris Martin, Melanie a spus că ”îl adoră, pur şi simplu” pe Chris. ”Ea e foarte discretă cu viaţa ei şi respect asta”, a mai spus Melanie.