News

Damian Drăghici are emisiune online. Artistul face dezvăluiri: "Am avut foarte multe dependenţe, de la băutură, ţigări, dulciuri, iarbă"

Damian Drăghici are emisiune online. Artistul face dezvăluiri: "Am avut foarte multe dependenţe, de la băutură, ţigări, dulciuri, iarbă" camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Damian Drăghici a anunţat printr-un video pe Youtube că îşi lansează propriul podcast – PODCASTUL LUI DAMIAN DRĂGHICI. Despre ce este vorba mai exact?

Din imaginile postate de artist reiese faptul că acesta va avea în fiecare săptămână câte un invitat, iar discuţia va fi una curajoasă.

”PODCASTUL lui Damian Drăghici e cu şi despre prieteni, poveşti, muzică, un pic de umor şi multă asumare. Veţi descoperi oameni incredibili şi veţi auzi lucruri pe care nu le-au spus până acum”, a spus artistul. În materialul de prezentare, artistul se intervievează pe el, la fel cum ar face-o cu un invitat, şi răspunde la întrebări precum: ”Pe ce muzică face dragoste Damian Drăghici?”, ”Care a fost cel mai penibil moment din viaţa lui” sau ”Care este cea mai mare frică a lui?”.

 

La aceasta din urmă, artistul mărturisind că-i este frică de lipsa de progres: ”Cea mai mare frică a mea este frica de a nu progresa, asta mă omoară! Asta e menirea noastră aici, să creştem, noi ca oameni de aia venim aici, să creştem.”

În video-ul postat pe canalul lui de Youtube, artistul recunoaşte că a fost dependent de multe lucruri în viaţa asta: ”Am avut foarte multe dependenţe, de tot felul de lucruri, de la băutură, ţigări, dulciuri, iarbă. Tot felul de prostii. Acum nu sunt dependent decât de dragostea pentru copilul pentru, pentru soţia mea, Cristina, şi pentru ceea ce vreau să realizez.”

PODCASTUL lui Damian Drăghici este în fiecare joi, de la ora 19:00, pe Youtube.

Modifică Setările