Agenda

Dan Bălan continuă să facă bani de pe urma O-Zone VIDEO

Dan Bălan continuă să facă bani de pe urma O-Zone VIDEO

"Peste 10 milioane...", îşi estima el câştigurile de pe urma compoziţiilor trupei, acum patru ani. Şi, deşi nu mai cântă cu colegii săi de 12 ani, banii continuă să vină din drepturile de autor.

Dan Bălan e cel mai de succes artist basarabean, după ce s-a făcut cunoscut cu trupa O-Zone, alături de Radu Sîrbu şi Arsenie Todiraş, dar şi ca artist solo. El adat lovitura cu piesele sale post-O-zone, "Chica Bomb", "Johanna", "Freedom", "Justify Sex" şi "Lendo calendo", dar şi cu melodiile în rusă, mai puţin cunoscute publicului român, dar care au prins bine la segmentul de fani moscoviţi.

Pe 9 mai, de Ziua Europei, Dan Bălan, Radu Sîrbu şi Arsenie Todiraş au revenit în vechea formulă, în cadrul unei reuniuni mult-aşteptate. După concertul susţinut la Chişinău, recitalul de la Bucureşti, din Piaţa Universităţii, i-a făcut pe nostalgici să-şi dorească ca O-Zone să se reformeze.

Întrebat dacă vechile piese compuse pentru trupă îi mai aduc profituri, Dan Bălan a confirmat: "Ne vin! (...) Cu ce ne mândrim noi foarte mult este că singura piesă în limba română, "Dragostea din tei" a intrat în Top 20 cele mai bune piese din toate timpurile". O piesă atât de cunoscută, încât însăşi Rihanna a făcut un cover după ea!

Modifică Setările