Vedete

Dan Bittman revine în televiziune! Iată ce emisiune va prezenta

Dan Bittman revine în televiziune! Iată ce emisiune va prezenta camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Pe lângă cariera de cântăreţ, ca solist al formaţiei Holograf, Dan Bittman a fost, în ultimii 20 de ani, şi un adevărat showman, gădindu-şi loc în mai multe formate TV.

Printre emisiunile prezentate de Dan Bittman s-au numărat „Aici eu sunt vedeta“, „Bravo Bravissimo“ şi „Dănutz SRL“, dar a făcut parte şi din juriul „X Factor“. Din câte se pare, celebrul cântăreţ revine din această toamnă în televiziune, acolo unde va fi prezentatorul unui nou show de umor.

Potrivit unui comunicat de presă, Dan Bittman va prezenta, la Antena 1, emisiunea „Antitalent“, care va debuta în curând. „Am acceptat imediat propunerea de a prezenta acest show, pentru că nu ezit nicio clipă să mă alătur când este vorba de distracţie. Mă simt bine în rolul de prezentator! Formatul mi se pare foarte interesant, este o combinaţie între un late-night show şi un comedy show, iar în fiecare ediţie avem în platou un invitat special, care se alătură şi echipei de actori în diferite sketch-uri, parodii şi momente haioase. La Antitalent punem punctul pe ironie, dar o facem cu haz, cu energie bună şi cu foarte mult bun simţ”, a mărturisit Dan Bittman.

Dan Bittman este unul dintre cei mai cunoscuţi şi apreciaţi artişti rock ai României. Pe parcursul carierei sale muzicale de peste 30 de ani, celebrul solist vocal al trupei Holograf a lansat, alături de colegii săi, numeroase hit-uri, iar în curând acesta revine pe scena Antenei 1 în calitate de prezentator:

„Nu îmi este greu să mă împart între acest proiect şi concertele pe care le am cu Holograf, pentru că zilele de filmare sunt prestabilite, iar spectacolele le am, de obicei, pe final de săptămână. Încă din primul moment în care am dat REC am stabilit cu echipa o serie de paşi de urmat, pentru a face acest proiect să meargă ca pe roate şi a le aduce telespectatorilor un nou show, de calitate, care să îi ţină cu zâmbetul pe buze”, a mai adăugat Dan Bittman.

Modifică Setările