News

Dan Bordeianu arată total altfel! Cât s-a schimbat actorul de când juca în serialul ''Numai iubirea''

Dan Bordeianu arată total altfel! Cât s-a schimbat actorul de când juca în serialul ''Numai iubirea'' camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

A dispărut din producţiile TV, dar nu şi din piesele de teatru, iar acum filmează un lungmetraj. Imaginea lui e însă alta acum.

Dan Bordeianu  s-a mutat cu familia la Brăneşti, acolo unde tatăl său avea o casă, iar în imaginile pe care le postează pe Instagram e total schimbat, semn că noua viaţă i-a adus şi o altă imagine. "Cu fabuloasa mea soţie, Teo­dora, cu magnifica mea fiică, Maria, cu cea mai re­laxată fiinţă de pe pământ, motanul Ariel - şi el salvat de la moarte precum lemnele mele. Îmi pla­ce casa noastră de la Brăneşti. A fost ini­ţial cons­truită de tata, între 1980 şi 1990. Încet, piatră cu piatră. Tata s-a stins în 1997, dar eu am refuzat să o vindem, chiar dacă sora mea şi ma­ma parcă asta vo­iau. Simţeam că rămăsesem bărbatul din fa­milie, că trebuia să am grijă de ele, dar nu am vrut să vând. Cu banii de student am început să reno­vez casa, iar când lucram în televiziune, chiar mi-a mers mai bine şi am putut să o pun la punct. Apoi am hotărât să mă mut în ea, am mărit-o treptat, m-am jucat cu arhitectura, cu designul, iar azi încă tot nu mă satur să mă uit în jur şi să mă minunez. Îmi place. Sunt foarte norocos'', mărturiseşte actorul pentru Formula As.

Bordeianu filmează acum pentru un nou film, „Căutătorul de vânt”, iar din distribuţie face parte şi Adrian Titieni. „Am şi eu demonii mei, dar am avut mai mulţi în trecut. Acum pot spune că sunt într-o zonă de echilibru De câţiva ani, chiar lucrez destul de mult, fiind norocosul posesor al unei curţi generoase, în afara Bucureştiului. Mi-am fă­cut atelierul meu, unde meşteresc di­fe­rite obiecte. Sunt acele lucruri pe care mi le-am dorit mereu, pe care le vedeam în reviste de design, dar pe care nu le găseam niciodată. Ei bine, acum mi le fac sin­gur. La început cu timi­di­tate, apoi adâncit într-un proces conştiincios de în­văţare, de studiu, de abordare de tehnici di­ferite. Poate lucrul care-mi place cel mai mult este că obiectele mele de mo­bilier sunt făcute din... resturi. Bucăţi de lemn sal­vate, fie că sunt gă­site prin păduri, fie că sunt re­cu­perate de pe la oameni’’, a mărturisit Dan Bordeianu.

Comentarii

Modifică Setările