News

Dan Bordeianu şi Adela Popescu, întâlnire de gradul trei

Dan Bordeianu şi Adela Popescu, întâlnire de gradul trei

Au fost împreună şi pe ecrane, dar şi în viaţa reală, din 2004 până în 2006. Acum s-au reîntâlnit la "Vorbeşte lumea".

Erau tineri, naivi şi frumoşi. Erau la început de drum în carieră. Şi formau, într-o vreme, cuplul de aur de la Acasă TV.

Povestea de dragoste dintre Adela Popescu (29 ) şi Dan Bordeianu (40), născută pe platourile de filmare ale telenovelei “Numai iubirea”, a priit telenovelei difuzate între anii 2004 şi 2005 şi a continuat pe parcursul altor două telenovele româneşti: "Lacrimi de iubire” şi "Iubire ca în filme”. Din păcate, însă, pentru fanii lor, relaţia a încetat în 2006, când Dan Bordeianu i-a trădat încrederea Adelei, înşelând-o cu o colegă de platou.

  

De-atunci, fiecare a mers pe drumul său şi acum sunt amândoi căsătoriţi şi părinţi. Adela Popescu este căsătorită cu Radu Vâlcan, cu care are un băieţel, pe Alexandru, în timp ce Dan Bordeianu s-a căsătorit cu Teodora şi are o fetiţă, pe Maria.

Astăzi, Dan Bordeianu a fost invitat, împreună cu sora sa, Oana Sorescu, în platoul emisiunii "Vorbeşte lumea". Reîntâlnirea cu Adela Popescu l-a emoţionat vizibil, dar cei doi s-au revăzut acum din postura a doi oameni maturi, cu familii şi cu dezvăluiri haioase despre piticii lor.

Totodată, sora lui a povestit despre episodul care i-a schimbat complet viaţa, un cancer pe care a reuşit să-l învingă în urmă cu câţiva ani şi care i-a oferit şi un nou drum în viaţă, acela de instructor de tehnici de eliberare emoţională.

Vezi aici înregistrarea.

Modifică Setările