News

Dan Capatos are o nouă colegă la "Xtra Night Show". Cine s-a alăturat emisiunii de la Antena Stars

Dan Capatos are o nouă colegă la "Xtra Night Show". Cine s-a alăturat emisiunii de la Antena Stars camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Surprize de proporţii în noul sezon "Xtra Night Show". Emisiunea s-a mutat de la Antena 1, la Antena Stars şi o nouă vedetă s-a alăturat proiectului. Dan Capatos are o nouă colegă. Despre cine e vorba?

Începând din 11 ianuarie, în fiecare zi, de luni până vineri, de la 22:30, Xtra Night Show, se vede la Antena Stars. Dan Capatos s-a mutat de la Antena 1, la Antena Stars.

"Aventura Xtra Night Show continuă cu sezonul 27! Emisiunea va fi mai frumoasă, mai spumoasă şi mai devreme acasă! Şi asta pentru că, din acest sezon, ora de începere va fi 22:30. Ne vom distra câte două ore pe seară, de luni până vineri, tot în casa Antenelor, dar în altă camera: Antena Stars. Au fost extrem de multe mesaje din partea telespectatorilor fideli, în acest an greu pe care l-am trăit cu totii, supăraţi pe faptul că uneori stăteau să ne aştepte până la ora la care, în mod normal, emisiunea ar fi trebuit sa se termine.

Din respect pentru ei, Xtra Night Show îşi va respecta statutul de cel mai longeviv Late Night Show din istoria televiziunii din România, de-acum şi din punct de vedere al duratei şi al orei de intrare. Îi aşteptăm pe prietenii noştri dragi, aflati de partea cealaltă a ecranului să ni se alăture, de luni până vineri, de la 22:30 la 00:30, pe Antena Stars. Să ne dea Dumnezeu sănătate şi un an liniştit tuturor!”, a declarat Dan Capatos înainte de începerea noului sezon. 

Telespectatorii au avut parte de o surpriză de proporţii în seara de 11 ianuarie. S-a aflat că Dan Capatos şi Cătălin Bordea au o colegă. Despre cine e vorba? Paula Chirilă e actriţa care face parte din noul sezon "Xtra Night Show" de la Antena Stars. 

Paula Chirilă, primele declaraţii după ce a apărut la "Xtra Night Show"

Actriţa a reacţionat pentru Facebook, este foarte încântată despre noul proiect în care e implicată.

"Ne vedem in fiecare seara, pe Antena Stars TV , de la 22.30, la Xtranightshow"

Foto: Facebook

Modifică Setările