News

Dan Capatos aruncă bomba! A prezentat dovada că Andi a fost acasă la Hanne de la „Insula iubirii“

Dan Capatos aruncă bomba! A prezentat dovada că Andi a fost acasă la Hanne de la „Insula iubirii“

Nu mai este niciun secret pentru fanii „Insula iubirii“ că Bogdan şi Hanne, foşti concurenţi la emisiunea de la Antena 1, au făcut nunta în primăvara anului trecut, iar în toamnă s-au despărţit.

Toţi cei care s-au uitat la „Insula iubirii“ au spus că principala cauză a divorţului ar fi ispita Andi, cel de care Hanne a spus în Thailanda că s-a îndrăgostit. Fosta concurentă şi ispita s-au întâlnit de mai multe ori în ultimele luni, dacă ar fi să ne luăm după ce scriu tabloidele, iar acum Dan Capatos a aruncat bomba: a prezentat dovada că Andi a fost acasă la Hanne.

„În poza din dreapta este Andi. În stânga este o fotografie cu Hanne la ea acasă. Se pare că seamănă mocheta. De aici se trage concluzia că, în această fotografie, Andi ar fi acasă la Hannelore şi că ar avea o relaţie cu ea“, a spus Dan Capatos, în timp ce pe ecran erau prezentat două fotografii.

În platoul emisiunii era invitat Bogdan, fostul soţ al lui Hanne şi cel alături de care ea a ajuns la „Insula iubirii“, însă acesta i-a luat apărarea femeii care i-a fost alături aproape opt ani: „Ideea e că eu am stat 4 ani în casa aia, împreună cu ea, iar toate lucrurile le-am aranjat noi. În camera în care avem mocheta aia, nu e televizor“.