News

Dan Capatos e cunoscut de o ţară întreagă, dar cum arată soţia lui? Monica, apariţie de senzaţie la botezul fiicei Alessandrei Stoicescu

Dan Capatos e cunoscut de o ţară întreagă, dar cum arată soţia lui? Monica, apariţie de senzaţie la botezul fiicei Alessandrei Stoicescu camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Se ştiu din anul 2000, sunt împreună de aproape 20 de ani, însă rar apar împreună în public. Este vorba despre Dan Capatos şi Monica, soţia lui, cuplu care în acest weekend a participat la botezul fiicei Alessandrei Stoicescu.

Zilele trecute, Alessandra Stoicescu şi familia ei au avut parte de cele mai fericite clipe: au botezat-o pe micuţa Sara Maria Francesca, iar alături le-au fost cei mai buni prieteni.

Printre vedetele care au fost la botez s-au aflat Dan Negru, Cristi Brancu şi Dan Capatos, ultimul dintre aceştia reuşind să atragă privirile şi datorită faptului că a fost însoţit de soţia sa, care apare foarte rar la evenimente.

Monica apare în toate fotografiile lângă Oana Turcu, soţia lui Cristi Brancu, şi lângă Gabriela Firea, demonstrând astfel că este bună prietenă cu acestea. Mai mult decât atât, şi soţia lui Dan Capatos lucrează tot în presă, la fel ca soţul ei.

Mai multe fotografii pot fi văzute în GALERIA FOTO