Vedete

Dan Cruceru a plecat de acasă. Cum a luat decizia

Dan Cruceru a plecat de acasă. Cum a luat decizia

Dan Cruceru este prezentatorul "Survivor". Pentru noua provocare, prezentatorul TV plăteşte însă un preţ scump, a fost nevoit să se despartă pentru cinci luni de familie şi să se mute în Republica Dominicană

„Voi lasa totul în urmă: doi copii, soţia, business-ul. Pentru 5 luni!!! Cum am putut face asta, în condiţiile în care, cel puţin în ultimii ani, tot ce am construit a fost în jurul copiilor mei?

Sunt de profesie jurnalist, iar visul meu a fost să prezint. Am început cu live-urile de ştiri, apoi emisiuni. Iar acum acest mega- proiect. Colaborarea cu Survivor vine, însă, după nişte ani, în care, din multe motive, prezenţa pe sticlă a fost mai redusă. M-am concentrat pe online, pe lucrurile minunate pe care le fac împreună cu prichindeii mei, am creat Taticool, aici unde şi citiţi acum.

Şi îmi cam luasem gândul de la o emisiune, de la proiecte mari în tv. De fapt eram tare bine cu ce făceam, eram extraordinar de ocupat şi, slavă Domnului, de succes nu duceam lipsă. Într-o sâmbătă, pe la prânz, am primit un telefon. Aşa… din senin. Mă jucam cu fiu-miu şi n-am răspuns. Am sunat mai târziu. De la celălalt capăt al firului, mi s-a precizat că cei din Kanal D ar vrea să mă cunoască pentru Survivor. Hm! Hai că vin la o probă, dar eu sunt ok acasă!

Am dat probele, au urmat câteva zile cu tot felul de alte teste şi discuţii. Apoi linişte! Foarte multă linişte! Şi foarte multe zile trecute. Săptămâni întregi. În sufletul meu, s-au întâmplat lucruri. Iniţial eram hotărât să nu merg în Dominicană. Sincer! Aş fi lăsat prea multă dragoste şi prea mult bine acasă. Clar!

Apoi, de la probele acelea, timpul a tot trecut. Şi, fără să vreau, fără să realizez conştient, ajunsesem să-mi doresc foarte tare proiectul ăsta. Până la urmă, e un show fabulos, e o mare oportunitate profesională, este WOW! Şi da, am ajuns să mi-l doresc ca Golum inelul!  Pentru că visul meu cel mare, când am intrat în această industrie, era, acum, în faţa ochilor mei. Uitasem că aveam acest vis, era ascuns bine în suflet, dar n-a dispărut vreodată.

Eram convins că aleseseră pe altcineva. Şi îmi părea foarte rău. Simţeam că, oricât de bine aş fi fost cu familia mea, împlinerea mea ar fi fost completă cu acest proiect.

Zilele trecute, tot când mă aşteptam mai puţin, am primit un alt telefon. ACEL TELEFON! Şi da, am fost mega fericit. Deşi, fix în acelaşi timp, mi s-a rupt sufletul. De Sophie, de bebe, de Cristina, de toţi ai mei.

5 luni!!! Fără ei! 5. Sophia cu lacrimi în ochi. Cristina trăgând adânc aer în piept. În condiţiile în care, până acum, am fost departe de ei doar de vreo două ori şi doar câteva zile.

Şi poate aş fi spus NU în continuare, dacă n-ar fi fost soaţa. M-a susţinut enorm pentru acest proiect.

Am decis să plec 5 luni departe de casă. Pentru că, înainte de a deveni părinte, aveam un vis. Iar acum îl pot împlini. Şi, pentru că, deşi ţi se rupe sufletul, a-ţi sacrifica visurile pentru copii nu este soluţia de a fi fericit. Ci trebuie să faci şi lucruri doar pentru tine. Îmi iubesc copiii enorm, îmi va fi foarte greu fără ei, dar urmează câteva luni doar despre mine. Pentru că, peste ani, aceiaşi copii vreau să fie mândri de tatăl lor şi profesional”, a scris Dan Cruceru pe blog.


 

Modifică Setările