Vedete

Dan Cruceru: "Copilul meu a mâncat mâncarea câinelui"


Dan Cruceru: "Copilul meu a mâncat mâncarea câinelui"

Dan Cruceru are doi copii tare simpatici, iar aventurile lor îl uimesc în fiecare zi. De această dată, protagonistul unei întâmplări cu mult haz a fost fiul său.

“Zilele trecute am mers în vizită la nişte prieteni. Curte mare, loc de alergat suficient pentru prichindei. Şi doi câini tare simpatici, de talie medie, pe care bebele nostru i-a îndrăgit după doar câteva minute de acomodare. În scurt timp, i-au devenit atât de buni prieteni, încât maică-sa a rămas încremenită. Prea târziu şi prea departe de ea ca să reacţioneze, a asistat şocată la următoarea scenă: bebeluşul descoperise castronul cu mâncare al câinilor. Mâncare boabe, castronul plin. Şi a început să le deguste. Suspect la început, a ronţăit o bobiţă dintr-aia. I-a plăcut. Apoi a băgat-o pe toată în gură şi a mestecat-o pofticios.

Şoc şi groază pe feţele tuturor adulţilor. Mami mai mult ca toţi ceilalţi. Cu întregul corp îngheţat de teroare şi cu toţi muşchii blocaţi, a avut puterea doar să strige: “Nuuuuu e bun!”. Mda, n-a înţeles bebeluşul propoziţia maică-si. N-avea cum, mai ales că papilele lui gustative îi transmiteau o altă informaţie”, a povestit Cruceru pe blog.

Prezentatorul de la Kanal D recunoaşte că a privit întâmplarea cu o oarecare relaxare. “ În altă zi, gustase nişte pământ din grădină, aşa că boabele de mâncare de câine mi s-au părut pistol cu apă pe lângă pământul negru.

În fine, până la urmă a înţeles copilul. A lăsat castronul pentru animale şi a plecat la joacă. Totuşi, câinii după el, căci şi lor le plăcea noul prieten.

 Şi, între două mestecări, făcea câinele ăla cumva şi îi mai dădea şi câte-o mare limbă pe faţă bebeluşului. Iar ăsta micul râdea de ţi-era mai mare dragul de el.JDupă alte câteva minute, o nouă scenă şoc: câinele mai mare îi fura un covrigel din mână bebeluşului. Îi băgase toată mânuţa în gură, dar cumva reuşea să-i smulgă doar bucăţele din covrig, fără să-l rănească. Deştept câine, mi-am zis! Mda, inconştient tată!”

 

Modifică Setările