Lifestyle

Dan Cruceru renunţă la contractul cu Kanal D şi la Survivor România

Dan Cruceru renunţă la contractul cu Kanal D şi la Survivor România

Dan Cruceru nu va mai prezenta anul viitor reality-showul Survivor România din Republica Dominicană. Vedeta a decis să se dedice familiei şi afacerilor pe care le deţine.

“A fost o decizie grea, dar am ales să mă dedic proiectelor personale şi familiei în perioada ce urmează. Cele două afaceri pornite de la zero au nevoie de prezenţa mea mai mult ca oricând. Anul acesta am deschis un nou magazin la Cluj- Napoca, am extins portofoliul de branduri premium pe care le aducem în România, avem multe planuri de pus în practică pentru 2021.

Iar familia mea are şi ea nevoie de mine. Aproape şase luni fără ei a fost un obstacol greu de depăşit. Când m-am întors, fiul meu cel mic aproape că mă privea ca pe un străin. Întâmpin 2021 la fel cum mă ştiţi: cu zâmbetul pe buze, cu gânduri mari şi proiecte noi.

Dar închei povestea Survivor aici. E cel mai bine aşa, mai ales pentru mine.

Baftă noilor concurenţi! Baftă celui care va prezenta sezonul al doilea! Numai bine tuturor! Continuaţi fenomenul Survivor România! Mă bucur că am avut onoarea de a lucra cu Acun Media şi Kanal D România, două companii fenomenale”, a mărturisit Dan Cruceru.

 

 

Comentarii

Articole asemănătoare

Modifică Setările