OK! TV Online

Dan Negru (47), la OK! TV: ”M-am înscris la doctorat, la Jurnalism”

Dan Negru (47), la OK! TV: ”M-am înscris la doctorat, la Jurnalism”

Este prezentator, vedetă TV, student la doctorat, soţ şi, nu în ultimul rând, tată. Cum le împacă pe toate acestea, Dan Negru a povestit într-un interviu cu Dana Săvuică, în cadrul emisiunii ”E OK! Să fii vedetă?”.

Deşi discret cu viaţa lui personală, Dan Negru a povestit câte ceva din culisele familiei sale. El a mărturisit că soţia lui, Codruţa, e cea care petrece cel mai mult timp în bucătărie şi că el nu e tocmai priceput în arta gătitului: ”Eu nu gătesc. Nu le am cu gătitul. Nu le am deloc, recunosc. Codruţa, da. Soţia mea vine dintr-o localitate de pe lângă Arad. Femeile din zona aia gătesc. Mi-am luat femeie gospodină. Dar nu se vede pe mine, din fericire”.

Vorbind despre începuturile sale în televiziune, dar şi despre mutarea din oraşul natal, prezentatorul a recunoscut că încă nu simte că-n Bucureşti este locul lui: ”Eu şi acum mă consider plecat în delegaţie din Timişoara. Pe bune. Sunt de douăzeci de ani în Bucureşti. Numai că nu reuşesc să mă adaptez. Încă nu m-am adaptat. Fără Waze nu m-aş descurca. Bucureştiul nu este un oraş pe care îl iubesc, recunosc. Nu mă împac cu Bucureştiul deloc”.

A recunoscut, însă, că Bucureştiul a însemnat pentru el să-şi întâlnească, fără să vrea, mentorul şi să-şi urmeze, totodată, visul de a lucra în televiziune: ”Omul ăsta (n.r. Lazarov) e mişto şi m-a contaminat cu microbul ăsta de televiziune. Eu cred că Lazarov şi Sârbu au fost singurii oameni care au construit oameni de televiziune. În ultimii ani, televiziunea n-a mai reuşit să formeze prezentatori aşa cum a făcut Sârbu cu Moisescu, Andreea Esca sau Lazarov cu mine, Cosmin Cernat, etc. (...) Uite, Bartoş mai e reuşit, dar în rest n-au mai apărut în anii 2000”.

Dan Negru a mărturisit şi că s-a întors pe băncile şcolii. şi nu în calitate de profesor, ci de student. El face un doctorat în ”Jurnalism”, la cei 47 de ani. ”M-am înscris la doctorat, la Jurnalism. Da, încă studiez. De ce nu?”

Urmăreşte întregul interviu aici!