Vedete

Dan Negru a dezvăluit salariul pe care îl primeşte Cristina Neagu, numărul 1 la handbal feminin în lume

Dan Negru a dezvăluit salariul pe care îl primeşte Cristina Neagu, numărul 1 la handbal feminin în lume camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

Dan Negru, celebrul realizator TV, a dezvăluit cât a ajuns să câştige cea mai bună handbalistă pe vremea pandemiei. Salariul i s-a micşorat cu multe procente. 

Multe companii, multe persoane, multe sporturi au avut de suferit din cauza pandemiei de coronavirus. Este şi cazul handbalului, sportul din ce în ce mai iubit la noi în ţară. Dan Negru are o relaţie apropiată cu mulţi sportivi, prin intermediul emisiunilor pe care le realizează. Prezentatorul citeşte atât presa de la noi, cât şi cea internaţională, îi venerează pe campioni şi de fiecare dată când a avut ocazia, le-a mulţumit, la fel cum am putea face şi noi toţi. 

Iată că acesta a dezvăluit acum ce salariu are Cristina Neagu, numărul 1 în handbalul feminin din lume, pe vremea pandemiei. N-are un venit de campioană!

"4072 de lei e acum salariul Cristinei Neagu la CSM Bucureşti, club finanţat din bani publici. De la 17 500 euro lunar. https://handballrepublic.com/index.php/2019/11/22/best-handball-player-list-of-the-greatest-of-all-time/ zice că Neagu e încă nr 1 la handbal feminin in lume. Cristina câştigă cât un poliţist local. Aşa cum Neagu e nr 1 feminin, Mikkel Hansen e nr 1 masculin, joacă la PSG şi câştigă 120 mii euro lunar. Deci, pentru unii s-a schimbat lumea.", a notat Dan Negru pe Instagram. 

Se pare că aceste schimbări au apărut în lipsa competiţiilor sportive. Cristina Neagu joacă la CSM Bucureşti, iar acesta a fost primul mare club din România care a luat o măsură drastică după ce pandemia a paralizat planeta. 

Cristina Neagu, cea mai bună handbalistă a lumii 

Cristina Neagu a fost desemnată în repetate rânduri, pe patru ori, în mai mulţi ani, cea mai bună handbalistă a lumii.

"Îmi place să cred că sunt un lider. Eu cred că, încă de la o vârstă fragedă, am avut foarte multă responsabilitate pe terenul de handbal şi apoi lucrurile astea plus perioada de accidentare în care am meditat, am citit foarte multe cărţi, toate lucrurile astea m-au ajutat psihic.

Sunt un pic mai colerică şi mai ţip la colegele mele şi, poate, uneori, le e frică de mine, dar îmi place să scot ce e mai bun din ele pentru că eu cred că de multe ori ele pot mult mai mult decât cred ele şi atunci forţez un pic în sensul ăsta. Poate nu sunt cea mai plăcută persoană din acest motiv dar eu cred că am reuşit performanţe importante şi datorită acestui lucru", a dezvăluit ea la emisiunea Zoom Sport, de la Telekom Sport, în urmă cu ceva vreme. 

Foto: Instagram