Lifestyle

Dan Negru are un nou proiect. Unde poate fi văzut

Dan Negru are un nou proiect. Unde poate fi văzut

Dan Negru are un nou proiect. Unde poate fi văzut

Dan Negru are un proiect special pe Antena Play. “Legende” reprezintă o serie de interviuri cu personalităţi autohtone care spun poveştile din spatele a 10 fotografii pe care le fac publice pentru prima oară.

“Trăim timpuri în care cei care ar trebui să tacă vorbesc şi cei care ar trebui să vorbească tac. „Legende” e un proiect care pleacă de la o vorbă pe care mi-a spus-o Mircea Albulescu, demult: „Apucă-te de arheologie, Dănuţ! Caută-i pe ăia care au făcut lucruri şi vorbeşte cu ei!”. Am stat adeseori lângă oameni care au făcut istorie în breasla lor şi niciodată n-am apucat să vorbesc cu ei dincolo de formatele tv în care eram implicaţi. Pe mulţi i-am pierdut! Incerc să recuperez acum. Pentru că asta face proiectul „Legende”, repară o nedreptate”.

Legendele vor fi disponibile în fiecare luni pe Antena Play, https://antenaplay.ro/legendele-cu-dan-negru. De luni până vineri, momente ale interviului vor putea fi urmărite şi în cadrul Observatorului de la ora 19.00. Prima ediţie îl are ca invitat pe Ilie Năstase, ale cărui fotografii sunt adevărate poveşti de istorie. Acesta vorbeşte despre prima lui întâlnire cu Ţiriac, despre cum şi unde l-a cunoscut pe Joe Biden, actualul preşedinte al Statelor Unite ale Americii ş.a.m.d. Printre numele care vor scoate la iveală adevărate comori din albumele lor foto se numără Florin Piersic, Marius Ţeicu, Gheorghe Zamfir sau Dumitru Prunariu.

 

Comentarii

Modifică Setările