Vedete

Dan Negru se pregăteşte pentru Revelion. Surpriza din acest an

Dan Negru se pregăteşte pentru Revelion. Surpriza din acest an camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Dan Negru nu renunţă la Revelion nici pe timp de pandemie. Prezentatorul vrea să îi distreze pe români la trecerea dintre ani, aşa că a început deja pregătirile.

 „Pot să confirm faptul că se face al 22-lea Revelion! E complicat pentru că trebuie să vedem de pe o zi pe alta ce se întâmplă. Dar am decis ca Revelionul lui Negru să se facă şi anul acesta.  Am şi văzut că au început deja să se viralizeze meme-urile despre asta. 

Am sunat la primii oameni, dar depindem foarte mult de tot ce se întâmplă cu regulile acestea sanitare. Şi, pentru că e ticsit online-ul de întrebarea: «Ce faceţi de Revelion?», pot s-o confirm: «Hai tot cu mine şi a 22-a oară!»”, spune el pentru Cancan.

De această dată, Negru are în tolbă şi câteva nume internaţionale.

„O să fie nişte momente speciale. O să fie prezente şi nişte nume mari internaţionale, nu ştiu dacă neapărat acolo în platou, dar cu siguranţă pe ecrane. Am convenit deja! N-am avut până acum aşa ceva.

Încercăm următoarea chestie: anul trecut, Revelionul acesta, a fost al doilea din Europa ca audienţă după BBC, aşa că miza pe care mi-am pus-o anul acesta e să-i bat pe englezi. Da, deci, target-ul pe care mi l-am pus este să fim peste BBC”, a mai spus Dan Negru.

 

Modifică Setările