Vedete

Dan Negru va filma pentru Revelion. Ce invitat surpriză va avea

Dan Negru va filma pentru Revelion. Ce invitat surpriză va avea

Cu toate restricţiile, Dan Negru ne pregăteşte şi Revelionul din acest an. Dacă pentru emisiunea de Crăciun îl are ca invitat pe Florin Piersic, de Revelion, Negru va petrece cu Selly. Filmările de pandemie vor debuta la începutul lunii decembrie.

“Pentru că primesc sute de mesaje şi pentru că meme-urile despre "Revelionu' cu Negru" văd că-s virale deja din octombrie, am zis că anul ăsta să vă povestesc mai multe.

Cum ar fi prima decizie: împreună cu echipa de producţie tv am hotărât să filmăm Revelionul la începutul lui decembrie: 2-3-4 decembrie, pe acolo, pe undeva. Deci, se face! Cu toate măsurile de siguranţă!”, spune Dan Negru.

Amintirile despre artiştii grei cu care a lucrat sunt pentru cunoscutul prezentator de nepreţuit. “Acu' 20 de ani, după o filmare de Revelion, Gică Petrescu m-a întrebat dacă am drum pe la Universitate să-l las şi pe el acasă. Stătea pe lângă Cercul Miltar. Tot drumul am povestit despre clătite!
Habar n-am cum am ajuns să vorbim despre asta dar nea Gică mi-a povestit cum Cezarina, soţia lui, făcea cele mai bune clătite din Bucureşti.

Aseară l-am sunat pe Selly şi am confirmat cu el zilele de filmare. Va fi unul dintre invitaţii mei. Acu' 20 de ani, când povesteam cu nea Gică despre clătite, Selly încă nu se născuse.

La multi ani, Romănia! Work in progress”.

 

Modifică Setările