Vedete

Dana Budeanu a dat verdictul: ce cupluri din showbiz sunt cool FOTO&VIDEO

Dana Budeanu a dat verdictul: ce cupluri din showbiz sunt cool FOTO&VIDEO camera-retro icon Vezi galeria 11 poze

Stilista vedetelor analizează ţinutele, dar şi eleganţa din atitudine ale celor mai iubite perechi din lumea mondenă.

Dana Budeanu a pus sub lupă, de această dată, cuplurile din showbiz, pe care le-a comentat atât din punct de vedere stilistic, cât şi atitudinal, pentru a înţelege de ce sunt atât de simpatizate de publicul larg. Şi, chiar dacă uneori la capitolul vestimentar mai şchioapătă, aceste perechi se dovedesc a fi cool prin vibe-ul pe care-l transmit şi popularitatea de care se bucură în rândul fanilor.

Iată care au fost observaţiile Danei Budeanu vizavi de cuplurile cool din showbizul autohton.

Olivia Steer & Andi Moisescu

"Ei se potrivesc. Au o chimie, nu neapărat fizică - pentru că eu nu cred în asta. Apariţiile lor sunt din ce în ce mai rare acum. De o bună perioadă, el apare mai mult singur, probabil este o decizie de comun acord. Din punct de vedere vestimentar, la Olivia au existat apariţii OK, cum este şi cea cu rochia pudrată de mătase, dar sunt şi apariţii mai puţin OK. Lui Andi i-am spus cum l-aş vedea el. El a avut acest stil vestimentar influenţat de emisiunea pe care o face, Apropo, cu advertiseri, cu creatives etc. În emisiune e foarte OK acel tricou cu mesaj care avea legătură cu ce se întâmpla în săptămâna respectivă sau cu un subiect care era abordat. Aia a fost o idee mişto."

Irina & Răzvan Fodor

"Sunt veseli. El, cumva, câteodată ţine prea mult cont de părerile din jur, nu cred că e OK. Ce aş schimba eu la stilul lui vestimentar este această relaxare de tipul "Sanchi, nu-mi pasă". N-are cum să nu-ţi pese, că ţi-a păsat o viaţă şi, la un moment dat, ai considerat că nu-ţi mai pasă. Nu e adevărat. Trebuie să-ţi pese şi aş tăia un pic din cele 10 perechi de bermude pe care le ai şi pe care le porţi nonstop, vară, iarnă. Adică tu poţi să fii foarte clean cu trei blugi, trei tricouri simple, două sacouri. Nu cred că trebuie să ai o garderobă vastă, dar nici să nu-ţi pese. Nu-mi place lălăiala aia cu tricourile alea XXL şi pe genul rapper. Ea e mişto. Bine, are de lucrat, de învăţat şi de construit. E un gen de cuplu care e foarte young ca vibe şi atunci nu se potrivesc aproape niciodată împreună la cum sunt îmbrăcaţi, dar cumva se potrivesc."

Jojo & Paul Ipate

"Se potrivesc. Eu mă bucur că s-a potrivit şi ea cu cineva, că ea nu s-a prea potrivit, în general, pentru că ea reprezintă o tipologie, după părerea mea. Jojo e actriţă, iar rolul ei principal în viaţă a fost în Divertis - care, după părerea mea a fost cel mai bun. Ea cumva s-a depărtat un pic de imaginea ei din Divertis, care era foarte sexy. Ea este o minionă blondă, sexy, care şi-a făcut tot felul de ajustări - nu ne interesează, dar un pic cam mult, stop it! Brusc, e altfel. Asta nu înţeleg, dacă tu te-ai născut să fii o minionă sexy blondă, şi ca tine multe altele, de ce brusc vreţi să deveniţi aceste finuţe, drăguţe, copiliţe de desene animate? De ce e rău să fii sexy? Societatea asta şi feminismul ăsta imbecil a împins asta că a fi sexy e prost, desuet, nasol. Paul Ipate e OK. Dar sunteţi OK împreună când sunteţi foarte eleganţi şi pregătiţi, că în rest tu eşti acest desen animat cu buline şi cu cai verzi pe pereţi. Fii, dragă, sexy! Hello, ai 40 de ani!"