Red Carpet

Dana Budeanu, despre ţinuta invitaţilor la avanpremiera "Miami Bici": "Toată lumea a venit îmbrăcată foarte young, foarte mişto" VIDEO

Dana Budeanu, despre ţinuta invitaţilor la avanpremiera "Miami Bici": "Toată lumea a venit îmbrăcată foarte young, foarte mişto" VIDEO camera-retro icon Vezi galeria 11 poze

Premiera filmului produs de Codin Maticiuc a dezgheţat apele în materie de evenimente, iar vedetele au adoptat outfituri îndrăzneţe, în ton cu filmul.

Mult aşteptata avanpremieră a filmului "Miami Bici", produs peste Ocean, cu Codin Maticiuc şi BRomania în rolurile principale, a scos din casă vedetele. Iar Dana Budeanu a fost încântată de alegerile lor vestimentare - deşi a mai avut unele lucruri de amendat. "Aici toată lumea a venit îmbrăcată foarte pe young, foarte mişto. Unii s-au gândit să aleagă chestii înflorate, că au văzut cămăşile protagoniştilor, alţii cred că au asociat Miami-ul cu rap-ul, cu pantaloni, cu ceva cool. Miami este un oraş foarte sexy", spune ea.

Iată ce a comentat Dana Budeanu despre fiecare ţinută în parte:

Amy

"Îmi place de Ami. Mai patinează ea, dar a fost mişto."

Nicole Cherry

"Eşti mişto, dar nu mi-au convenit bocancii ăia."

Alexia Eram & Mario Fresh

"Mie îmi place foarte mult de ei, cred că tuturor le place. Ei sunt şi un cuplu care a crescut împreună şi sunt aşa, de poveste, ca din "Beverly Hills". Ei sunt de-acolo!"

Antonia & Alex Velea

"Alex e foarte mişto, arată beton. Alex poate să poarte orice, pentru că arată foarte bine, pentru că personalitatea lui este de aşa natură. El este un bărbat care poate trece de la un stil la altul, care este asumat, care este un talent în a-şi asorta totul, e bine pe haine. Antonia este într-un tricou alb simplu şi o pereche de pantaloni. Am mai zis-o, femeia este cea mai frumoasă din showbiz, poate să vină îmbrăcată oricum şi arată bine. Antonia este singura vedetă care poate are stilul ăsta de ghetto-girl asumat, între ghetto şi sexy ca JLo în pantaloni de trening. Antonia îl are pentru că a trăit în America, a luat foarte mult din vibe-ul respectiv, a trăit în vibe-ul ăla şi l-a înţeles. Background-ul e foarte important când vrem să fim asumaţi."

 

Comentarii