News

Dana Budeanu i-a luat în vizor pe bărbaţii din showbiz. Uite pe cine consideră ea a fi cel mai bine îmbrăcat VIDEO

Dana Budeanu i-a luat în vizor pe bărbaţii din showbiz. Uite pe cine consideră ea a fi cel mai bine îmbrăcat VIDEO camera-retro icon Vezi galeria 13 poze

Nu doar femeile sunt sub lupa poliţiei modei, ci şi bărbaţii. Iată care sunt cei mai stylish reprezentanţi din showbiz, în opinia stilistei.

Dana Budeanu şi-a îndreptat atenţia şi asupra vedetelor masculine, cărora le-a luat în vizor stilul vestimentar. De la prezentatorii de televiziune, la marii artişti şi până la sportivi şi politicieni, stilista a făcut o adevărată listă a celor mai bine îmbrăcaţi bărbaţi din showbizul autohton, cu ponturi valoroase atât pentru cei supuşi criticii, cât şi pentru cei care vor să le copieze stilul.

Vladimir Drăghia

"E frumos, dar nu face foarte mult caz despre asta. Eşti mişto, eşti OK, nu ai un stil conturat încă. Există o şansă. Nu m-aş duce în zona costumelor, pentru că nu eşti genul, eşti sportiv, am înţeles că ai participat şi la un concurs sportiv. Eşti cool. Cred că stilul tău vestimentar trebuie să fie foarte young, dar într-o gamă coloristică destul de safe, pentru că fiind un bărbat frumos, tot ceea ce vine colorat, strâmb, ciudat pe un astfel de corp nu e OK. Pune-ţi ciorapi - te-am văzut! Niciodată nu ai voie să nu porţi ciorapi la costum, la pantaloni de costum sau la pantofi cu şiret. Variantele în care poţi să nu le porţi sunt exclusiv vara."

Victor Slav

"Mie nu-mi plac bărbaţii mega lucraţi, asta este. Am toată admiraţia pentru acest gen de bărbaţi care au grijă de ei. Nu-mi plac cei care exagerează, în sensul că nu consider că este normal să vă postaţi încontinuu de la sală, atâta timp cât nu sunteţi traineri, altfel este o abordare feminină. Dacă eşti manechin poţi face asta. Victor Slav arată foarte bine în costum. Nu cred că este un stil pe care poţi merge. Îţi recomand helanca în timpul zilei, cu sacou şi pantalon. Atenţie, nu vă bateţi joc de combinaţia blugi cu sacou! Deci pantaloni la dungă!"

Bogdan Vlădău

"Este un băiat care se vopseşte, care se pensează. Nu este nevoie să faci lucrurile acestea. Cred că faptul că eşti un bărbat frumos te ajută tocmai să nu pierzi vremea cu tot felul de apucături de fete. Eşti OK în ţinutele elegante. Îmi place când eşti în sacou."

Cabral

"Este o apariţie exotică, este un bărbat de culoare într-o ţară în care bărbaţii de culoare sunt foarte rari, deci este din start o apariţie. Nu sunt fana stilului vestimentar, pentru că tu nu ai nevoie de culori. Tu ai nevoie de combinaţii vestimentare, nu poţi fi încorsetat într-un costum, dar combinaţiile tale vestimentare ar putea avea un twist. Îţi recomand acele geci college, bomber jackets,de la mătase la catifea etc. Le poţi aborda în absolut toate ocaziile cu un pantalon la dungă, un t-shirt la baza gâtului. M-aş duce într-o zonă mult mai settled, dar mult mai fashion."