News

Dana Budeanu: "Nu există nicio vedetă care nu s-a făcut de că...t în această perioadă!" VIDEO

Dana Budeanu: "Nu există nicio vedetă care nu s-a făcut de că...t în această perioadă!" VIDEO camera-retro icon Vezi galeria 8 poze

Stilista vedetelor este absolut oripilată de felul în care vedetele au ales să se prezinte fanilor în intimitatea casei lor.

"Ceea ce am văzut m-a şocat definitiv!", declară sus şi tare Dana Budeanu referitor la multitudinea de filmuleţe postate de vedete fie pe Instagram, fie pe Tik Tok cu activităţile lor casnice din timpul izolării autoimpuse.

"O să facem verdictul cu vedete în habitatul lor. Nu există aşa ceva! Voi nu vă daţi seama că vă văd toţi fanii ăia? Nu că sunteţi expuşi... Nici n-am cuvinte să exprim ce am văzut pe Instagram. Eu ştiu că e greu în perioada asta, pentru că trebuie să fii tu, nu ai unde să te mai lipeşti, să mai inventezi realităţi îmbrăcate în Photoshop. Ce să photoshopezi prin casă, că n-ai ce? Să photoshopezi altă casă, să te decupezi să te pui într-un palat?"

Cât despre noua aplicaţie Tik Tok, atât de la modă zilele acestea, Dana Budeanu e de părere că nu face altceva decât să le pună într-o lumină nefavorabilă. "Tik Tok e ceva care e din China, e o aplicaţie cum e Instagramul, dar pui voce sau o melodie şi faci o caterincă. Slavă Domnului, copiii mei n-au crescut aşa! Înţeleg că toată lumea are aplicaţia asta, dar n-ai cum să te măscăreşti în halul ăsta! (...) Acesta nu poate fi un verdict OK, e pur şi simplu o radiografie a penibilului care a depăşit orice limită, în care vă scăldaţi în această perioadă. Nu este nicio vedetă care nu s-a făcut de că...t în această perioadă! Voi vă daţi seama că, aşa cum lumea asta o să-şi revină greu după corona asta, eu vă asigur că voi nu mai aveţi cum să vă reveniţi vreodată nici la ce aţi încercat să pretindeţi că sunteţi. În ghena în care aţi intrat în perioada asta cu postările astea, nu e cale de întors, asta sunteţi. Restul e fake! Era fake oricum, doar că acum aţi confirmat, pur şi simplu!"

Oripilată de felul în care vedetele au ales să se prezinte fanilor în intimitatea casei lor, Dana Budeanu simte nevoia să tragă un semnal de alarmă: "Bă, voi sunteţi vedete! Pe mine nu mă interesează că vă căutaţi exemple de vedete de afară care se pozează cu furunculul, cum se rade în cap - ca Britney - sau nemachiate... În general, oamenii se uită la voi pentru că sunteţi aspiraţionali. Dar nu ai cum să fii aspiraţional, când tu te pozezi în ultimul hal, cu alea smulse de pe faţă. "Şi eu sunt mop. Vă place de mine aşa?" Nu, nu-i place nimănui! Oamenii vor să se uite la vedete şi acestea să fie superbe! (...) Sau poate publicul vostru e interesat să vă vadă naturale. Sunteţi sărace naturale! Vedetele nu sunt sărace nicăieri pe glob, se scaldă în lux, chiar dacă nu mai vine aia să le pună gene!"

"Asta e o perioadă pe care aţi înţeles-o foarte prost toate vedetele din România. Dar voi, în România, nu aveţi ce face, pentru că sunteţi sărace. Aţi înţeles-o foarte prost! Este despre a te rupe cumva de toată mizeria , sărăcia şi atmosfera asta care înconjoară această pandemie. Aşadar, dacă tot staţi în casă şi sunteţi vedete, staţi împopoţonate, făceţi-vă ţiplan tocmai de-aia, ca să le arătaţi fanelor ceva aspiraţional!"

Iată ce a comentat la filmuleţele puse de Giulia Anghelescu Huidu, Ruby, Alina Eremia, Andreea Perju, Delia, Diana Sar, Andreea Bănică, Otniela Sandu, Sore, Feli, Anna Lesko, Raluka, Ana Morodan, Dorian Popa, Jorge.

Modifică Setările