Vedete

Dana Deac, avertizată de medici. Ce se întâmplă cu jurnalista

Dana Deac, avertizată de medici. Ce se întâmplă cu jurnalista

Dana Deac a învins boala de cinci ori, dar acum are din nou probleme de sănătate.

„Am fost la doctor pentru că nu scap de dureri de cap de două zile. Mi-a spus ferm: ‚Doamna Deac, aţi scăpat de cinci ori de cancer. De AVC nu puteţi scapa. Aşa ca alegeţi! Va luptaţi cu mafioţii sau va salvaţi viaţa? Am văzut ce aţi făcut în ultimul timp, dv. alegeţi. Eu aş vrea să vă fiu doctor şi peste 10 ani. Am ajuns acasă cu aceleaşi dureri de cap, la care s-a adăugat neliniştea născută de monologul doctorului. Pe doctor l-am întrebat cât timp am la dispoziţie pentru a alege. Răspunsul lui a fost o privire severă şi rece”, a scris jurnalista pe Facebook.

Dana Dean a trăit ani la rând un coşmar.

„În anul 2007, am hotărât să-mi fac o mamografie fără nicio trimitere de la doctor. Aşa m-am gândit eu că e civilizat. Mamografia a fost citită de o doamnă doctor care mi-a transmis că sunt sănătoasă, asta în scris nu doar verbal. La patru luni după mamografie, am trăit să văd cum din corpul meu cancerul ieşea la suprafaţă.

Din 2007 şi până în 2013, am putut să fac faţă provocărilor profesionale fără probleme.  Am avut parte de înţelegerea colegilor şi a conducerii de atunci şi am obţinut liniştea de care avem atâta nevoie. În 2013, când am aflat că a apărut a patra oară cancerul, am plecat urgent să mă operez şi apoi am urmat protocolul de după, adică şedinţele de chimioterapie. Din acel moment, din punct de vedere profesional, lucrurile s-au schimbat şi nu doar din cauza diagnosticului’’.

 

Modifică Setările