News

Dana Grecu revine pe sticlă. Cu ce post a semnat

Dana Grecu revine pe sticlă. Cu ce post a semnat camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Dana Grecu (în prezent Dana Chera) va avea două proiecte la Etno Tv.

Dana a făcut în trecut emisiuni la Antena 3, apoi s-a căsătorit, a născut şi a luat o pauză. Deşi toată lumea se aştepta să revină la postul lui Voiculescu, Grecu a preferat să se orienteze către alte oportunităţi. Acum vine  cu o surpriză.

"Când am primit propunerea, omul care m-a sunat mi-a zis - stai jos, că vreau să-ţi spun ceva", spune Dana Chera (fostă Dana Grecu) despre revenirea ei în televiziune. "Prima mea reacţie când am auzit postul? Am tăcut, nu am zis nimic." Cel care o suna era Marius Huc, iar propunerea era pentru Etno TV, acolo unde Huc este, mai nou director de programe. "Apoi mi-a explicat despre ce este vorba şi am înţeles".

Dana va avea la Etno un talk-show de seară şi un program de weekend.

“Talk-show-ul va fi unul social, politic, de prime-time. Va fi difuzat între orele 20.00 şi 22.00, de două ori pe săptămână.

Celălalt program este "un proiect de suflet". "O emisiune de weekend, care se va ocupa de wellbeing, dar adaptată, evident, publicului Etno TV. O emisiune care ne va învăţa cum să trecem peste greutăţile vieţii, dar să rămânem zdraveni la cap şi sufleteşte. O emisiune despre tainele minţii, dar despre suflet 100%", a explicat Dana Chera pentru Paginademedia.ro.

 

Modifică Setările