Vedete

Dana Războiu e, oficial, mamă singură. Ce a declarat ultima oară

Dana Războiu e, oficial, mamă singură. Ce a declarat ultima oară camera-retro icon Vezi galeria 2 poze

După ce a dat tuturor de înţeles faptul că mariajul ei cu Bogan Enoiu se află în impas, acum se pare că a luat şi decizia finală.

Dana Războiu surprindea, la începutul acestui an, cu un mesaj în care îşi exprima dezamăgirea cu privire la evoluţia căsniciei sale cu afaceristul Bogdan Enoiu. 

"Pentru rolul de mamă dau 100% din sufletul meu şi îmi iese. Şi pentru cel de soţie am dat 100% şi nu ştiu dacă am făcut bine. Dragii mei instaprieteni, vă rog aveţi grijă cui oferiţi timpul vostru, anii voştri, energia şi sufletele voastre. Daţi-le copiilor voştri şi nu veţi regreta, dar în rest vă rog fiţi atenţi, fiţi înţelepţi şi ascultaţi-vă instinctul. Nici cei mai vicleni oameni nu vă pot păcăli instinctul dacă aveţi încredere în ce simţiţi. Aveţi încredere în voi şi în instinctul vostru. Unii oameni sunt foarte toxici, mai ales aceia care încearcă să vă cucerească cu orice preţ. Dar pentru că aici suntem pe Instagram o să rămân pozitivă, o să ţin pentru mine dezamăgirile şi o să va spun doar că, deşi vacanţa s-a terminat, noi trei ramânem nedespărţiţi şi puternici împreună”, a scris Dana Războiu pe contul său de Instagram.

Ulterior, în declaraţia ei pentru Antena Stars, lăsa să se înţeleagă că soţul ei preferă compania altor femei. "Nu suntem divorţaţi! Mă gândesc la copii şi la ce am de făcut ca să le fie lor bine. Dacă lor le e bine şi mie îmi este bine. Sunt foarte dezamagită de el şi de felul în care îmbătrâneşte. Face 60 de ani şi cred că e o vârsta la care ar trebui să ai mai multă înţelepciune. Sunt cu 17 ani mai tânăra decât el, dar pentru unii bărbaţi tot nu e suficient, au relaţii cu femei cu 30 de ani mai tinere. E o suferinţă pentru mine. Nu spun nimic de mulţi ani, dar acum vreau măcar să fiu lăsată să-mi exprim dezamăgirea. Atât. Dezamăgirea”, a spus Dana Războiu.

Într-o nouă postare, fosta ştiristă de la TVR a transmis un alt mesaj cu referire la statutul ei marital: "Sunt o mamă singură şi sunt fericită cu noua viaţă".

Dana Războiu are doi băieţi: pe Victor (14), din căsnicia cu Ovidiu Brânzan, şi pe Marc (9), cu actualul soţ, Bogdan Enoiu.

Modifică Setările