Vedete

Dana Rogoz a ajuns la medic: “A fost primul consult la care nu a participat şi Radu”

Dana Rogoz a ajuns la medic: “A fost primul consult la care nu a participat şi Radu”

Ce bine arată Dana Rogoz în luna a opta de sarcină! Actriţa a reuşit să se îngraşe doar câteva kilograme şi se bucură de o perioadă fără probleme. În plină pandemie, Dana a fost nevoită să meargă la un nou consult.

“Am revăzut-o pe fetiţa mea. Mă rog, doar i-am zărit puţin năsucul, apoi buzele, caci se ascundea întruna cu ambele manute. Deşi a fost primul consult la care nu a participat şi Radu, deşi eram stresată şi foarte atentă la tot ce ating şi cum să păstrez distanţa între mine şi ceilalţi pe holul clinicii, fireşte că m-am bucurat de reîntâlnire şi să aflu că sarcina evoluează bine în continuare. Şi m-am bucurat inclusiv de drumul cu maşina dus-întors. Căci după atâtea zile de autoizolare, m-am simtit puţin ca băiatul din Room. M-am uitat la copaci, la clădirile pe langă care treceam, la oameni... am mers mai încet, deşi stăzile erau aproape pustii. Acum, din nou acasă.
Doamne, micuţa mea, câte o să am să îţi povestesc despre ultimele mele săptămâni cu tine în burtică”, a scris Rogoz pe o reţea de socializare.

 

Modifică Setările