Lifestyle

Dana Rogoz a făcut parada modei la Festivalul de Film de la Sarajevo. Ce ţinute spectaculoase a purtat

Dana Rogoz a făcut parada modei la Festivalul de Film de la Sarajevo. Ce ţinute spectaculoase a purtat camera-retro icon Vezi galeria 12 poze

Invitată să participe, alături de soţul său, la proiecţia internaţională a filmului lor, "Mo", actriţa şi-a ales cu atenţie garderoba de festival.

Dana Rogoz a revenit în forţă în prim-planul lumii filmului, odată cu producţia "Mo", în care ea apare în rolul principal, iar soţul său, Radu Dragomir, semnează regia.

Prezentat în avanpremieră la Festivalul Internaţional de Film Trasilvania (TIFF) de la Cluj-Napoca, debutul în lungmetraj al lui Radu Dragomir a primit invitaţia de-a fi proiectat şi în cadrul competiţiei oficiale a Festivalului de Film de la Sarajevo.

Aşa se face că Dana Rogoz, soţul ei şi întreaga echipă a filmului "Mo" s-au prezentat pe covorul roşu de la Sarajevo - ocazie pentru care actriţa şi-a pregătit cu atenţie garderoba.

De altfel, urmărindu-i toate apariţiile de pe parcursul festivalului, putem spune că Dana Rogoz a făcut o adevărată paradă a modei cu outfiturile sale elegante. Foarte apreciate atât de cei prezenţi la eveniment, dar şi de fani, ţinutele sale au fost dintre cele mai variate şi mai originale.

În prima seară petrecută la Sarajevo, când echipa filmului "MO" a fost invitată de catre Ambasadorul României la un cocktail dedicat cineaştilor români invitaţi la festival, Dana a purtat o rochie albă cu bretele spaghetti din colecţia semnată Rhea Costa, asortată cu pantofi de la Asos.

Pentru prima proiecţie a filmului, cea de dimineaţă, actriţa a ales tot o rochie Lanvin albă, scurtă, căreia i-a dat un aer parizian cu ajutorul sandalelor şi a beretei negre.

Seara, la premiera de gală, Dana Rogoz a strălucit de-a dreptul pe covorul roşu. Rochia cu dublu decolteu (şi în faţă, şi în spate), de un roz prăfuit, plină de sclipiri şi cu o transparenţă şic, creată de Otilia Brăiloiu, i-a evidenţiat silueta frumoasă.

Înainte de marea gală, rochia verde cu platcă albă, asimetrică şi plisată de la Parlor, combinată cu pantofii negri de la Zara, a transformat-o într-un nou personaj interesant.

Actul final, unul alb-negru, cu rochie tip rândunică peste un jupon plisat, de la Solace London a fost foarte apreciat pe red carpet-ul galei finale.

Un regal fashion care dublează succesul de pe ecrane şi pentru care Dana Rogoz merită toate aplauzele. (vezi şi galeria foto)

Citește și ...