News

Dana Rogoz a născut al doilea copil! Primele declaraţii şi prima imagine cu fetiţa sa

Dana Rogoz a născut al doilea copil! Primele declaraţii şi prima imagine cu fetiţa sa camera-retro icon Vezi galeria 7 poze

Ziua cea mare a venit! Dana Rogoz a născut pe 20 mai al doilea copil al său şi al soţului ei. Actriţa a făcut primele declaraţii despre momentul cel mare, dar a şi dezvăluit cum o va chema pe fetiţa sa!

Bucurie mare! Dana Rogoz a născut al doilea copil, o fetiţă perfect sănătoasă. Actriţa nu a putut ţine fericita veste ascunsă, a dezvăluit-o imediat fanilor săi. Dana Rogoz a postat o imagine emoţionantă din spital, cu bebeluşul în braţe. 

Totodată, aceasta a scris şi câteva cuvinte emoţionante şi a dezvăluit şi numele pe care îl va purta fetiţa sa:

"Azi s-a născut Lia Elena Dragomir! Şi aşa arată o mama după hohote de plâns de fericire. Suntem doar noi două aici, aşa că încă de dimineaţă trimit zeci de poze şi de filmări celor de acasă. Fiecare încearcă să îşi dea seama cu cine seamănă, dar eu când mă uit la ea va doar iubire! Cea mai mare bucurie din lume este să îţi ţii copilul sănătos în braţe. Te iubesc, minunea mea de fetiţă, te iubesc!", a scris Dana Rogoz pe Facebook. 

Priviţi prima imagine cu fetiţa Danei Rogoz în galeria foto!

În urmă cu o zi, Dana Rogoz a declarat că nu poate naşte natural, medicii o anunţaseră că trebuie să facă o operaţie de cezariană: "Am contracţii! Dar nu mă alarmez, pentru că sarcina această am avut contracţii de la 34 de săptămâni. De atunci mi-a coborât şi burtă. Aşadar, încerc pe cât posibil să mă autoevaluez corect şi să evit să merg degeaba până la spital, cu geantă de maternitate după mine (e gata! e la uşa! ). Dar nu vreau nici să ajung prea târziu, căci bebelina e în prezentaţie pelviana, aşadar se impune cezariană.", mărturisea ea pe blogul său. 

Foto: Facebook